East Capital Real Estate müüb Pärnu Papiniidu Bauhof-i hoone ja selle kõrval asuva ärimaja

Fondivalitseja East Capital Real Estate müüs Pärnus Papiniidu tänaval asuva Bauhofi ehitus- ja aianduskeskuse koos selle kõrval asuva büroohoonega, kogupinnaga üle 17 000 ruutmeetri. Hooned kuulusid East Capital Baltic Property Fund kinnisvarafondile 2007. aastast, hoonete uueks omanikuks on AS Bigbank grupi ettevõte.

Foto: Kaupo Kalda

Tehinguga vahetasid omanikku Bauhof-i ehitus- ja aianduskeskuse hoone ning selle kõrval asuv 4-korruseline büroohoone koos kaubanduspindadega, mille ankurrentnikeks on sisustuskauplused Masku ja Home4you. Bauhof-i ja ärikeskuse üüripind on kokku 17 280 m².

East Capital Baltics AS-i investeeringute juhi Martin Otsa sõnul on keskused tänu tugevatele üürnikele aastatega kasvanud atraktiivseks investeeringuks nii senistele kui ka uutele omanikele. „Omalt poolt sooviksimegi tänada kõiki üürnikke, sest just tänu pikaajalisele stabiilsele koostööle saame järgmistele omanikele usaldada hästi toimivad ja tulusad keskused,“ lisas Otsa.

East Capital omandas toona vastvalminud keskuse 2007. aasta augustis ning on hooneid tänaseni hallanud ja valitsenud.

Tehingut nõustasid müüja poolel Redgate Capital koostöös Newsec Baltics`iga, juriidiliseks nõustajaks Ellex Raidla ja ostja poolel Advokaadibüroo Walless ning tehnilistes küsimustes nõustas ostjat Projector. Vastavalt osapoolte kokkuleppele ei kuulu tehingu hind avaldamisele.

Kontakt:
Martin Otsa, East Capital Real Estate AS, investeeringute juht
+372 640 6655
[email protected]

Ilze Johnston, East Capital Group, turundus- ja kommunikatsioonijuht
+46 8 505 88 550
[email protected] 

East Capital Real Estate haldab nelja fondi koguväärtusega pea 480 miljonit eurot, mis sisaldab 420 000 ruutmeetrit üüripinda kokku 23 erineval kinnistul. East Capital Real Estate kontorid asuvad Stockholmis, Tallinnas, Riias ja Vilniuses.

East Capital Real Estate on osa East Capital grupistTegemist on iseseisva varahaldusettevõttega, mis spetsialiseerub arenevatele ning kiire majanduskasvuga turgudele. 1997. aastal Rootsis asutatud ettevõte haldab 4.8 miljardi euro väärtuses varasid erinevates aktsia- ja kinnisvarafondides, teenindades laia rahvusvaheliste investorite baasi.
Rohkem infot: www.eastcapitalrealestate.com