Eesti ühe suurima elamuarenduse viimane etapp paneb piirkonnale väärika punkti

Elamuarendusettevõte Bonava alustab Haaberstis, Kakumäel, Pärnaõue elamuarenduse viimase etapiga. Kolm rajatavat kortermaja Printsu teel on viimane osa Pärnaõue elupiirkonnast, mis on viimase kümnendi üks suuremaid erakapitalil põhinevaid elamuarendusprojekte.

Pärnaõue esimeste elamute rajamist alustati 2008. aasta kevadel. Enam kui kümne aastaga on valminud 45 maja 740 korteriga, mis on koduks rohkem kui 1500 elanikule. Viimases etapis valmivad Pärnaõue rahulikuimas piirkonnas, Printsu teel, kolm kahekordset Pärnaõue Premium Star elamut.

„Pärnaõue elamuarendus on ilmekas näide Bonava loodud terviklikest naabruskondadest – siin on kujunenud ühtse identiteediga ja hästi toimiv elukeskkond, kus peredel on mitmekülgsed ja turvalised võimalused kodu lähedal aega veeta. Viimase etapiga paneme väärika punkti kogu Pärnaõue elamuarendusele – Premium Star elamud Printsu teel pakuvad eramajalikku privaatsust, kvaliteeti ja stiili ka nõudlikuma maitsega koduostjatele. Senine kogemus on näidanud, et klientide huvi ja nõudlus uute kvaliteetsete kodude järele Haaberstis on jätkuv, seepärast on meil lähiajal plaanis piirkonnas käivitada veel mitu uut arendusprojekti,“ ütles Timo Riismaa, Bonava Eesti tegevdirektor.

Pärnaõue elurajoon
Pärnaõue elurajoon

Võrreldes varasemalt valminud Pärnaõue elamutega, pakuvad Premium Star kodud privaatsemat
asukohta, avaramat ruumiplaneeringut ja mitmekülgsemaid siseviimistluslahendusi. Uusi kodusid
iseloomustavad suured maast laeni aknad ja moodsad klaasitud rõdud, kaasaegne targa kodu
lahendus ning majaaluse parkimise võimalus.

Kahekordsed, vaid kaheksa korteriga elamud, valmivad 2022. aasta suvel, kokku rajatakse Printsu
teele 24 energiatõhusat 1-4 toalist kodu. Selle etapi valmimine paneb punkti kogu Pärnaõue
elupiirkonna arendamisele. Käesoleval aastal plaanib Bonava Haaberstis turule tuua veel mitu uut
arendusprojekti.