Jaama 167 kõigi mugavustega uus kortermaja ootab esimesi elanikke juba augustis

Jaama 167 3D vaade

YIT Eesti tähistas äsja sarikapeoga Tartusse Jaama tänavale kerkiva eluhoone lõpliku kõrguse saavutamist. Ehitusettevõtte kinnitusel on tööd kulgenud plaanipäraselt ning Annelinna uusima ja kaasaegseima hoone elanikud saavad oma uute kodude võtmed kätte juba suve lõpus.

Ettevõtte müügijuhi Eva-Liisa Tamme sõnul saab Jaama 167 korterelamust väärt elukoht kaasaegse kodu mugavusi hindavatele peredele ning perspektiivikas projekt stabiilset lisasissetulekut soovivale investorile.

„Uusi kortereid on imelihtne kujundada ilusaks unistuste koduks. Tänu põrandani ulatuvatele elutoa akendele ja Prantsuse rõdudele on uutes kodudes hulgaliselt avarust ja loomulikku valgust. Suur osa korteritest on varustatud ka rõdudega ning teise korruse elanikel on võimalik õuerõõme nautida katuseterrassidel,“ tõi YIT esindaja välja uue hoone omadusi.

Astuge sisse ja võtke sokid jalast!

Tema kinnitusel on Jaama tänava kodudes mõeldud nii planeeringu kui ka tehniliste lahenduste puhul kõigele, mida elanikud vajavad mõnusamaks ja keskkonnasäästlikumaks eluks.

„Korterite põrandaküte tagab talvisel ajal meeldivalt soojad põrandad ja sokivaba elu. Tänu korteripõhisele soojusvahetusega ventilatsioonile on õhk korterites puhas ja ühtlase temperatuuriga,“ lisas Eva-Liisa Tamm.

Kaasaegse korteri mugavuste hulka kuulub tema sõnul asjaolu, et igal korteril on individuaalne soojusmõõtmine. „Jaama 167 elanikud vabanevad ka igakuisest näitude esitamise kohustusest, sest nii kütte-, elektri- kui ka veetarbimise üle peetakse arvet kauglugemise teel. Külaliste ja kullerite vastuvõtmist lihtsustab aga videofono lukusüsteem, mille abil saab tuvastada külalise, temaga vestelda ja talle välisukse avada,“ lisas YIT müügijuht.

Elegantne ja puhas nii seest kui väljast

Tema sõnul ei puudu 7-korruselisest hoonest ka lift, lisaks on igale korterile ette nähtud oma panipaik ning ühine hoiuruum lapsevankritele esimesel korrusel. Hoone kõrval paikneb mänguala lastega peredele ning parkimiskohad nii jalgratastele kui ka autodele.

„Arvestades, et hoone kõrval asuvad nii toidupoed, bussipeatus kui ka Tartu rattaringluse parkla, võivad elanikud rahuliku südamega jätta oma autod ootama pikemaid väljasõite,“ nentis YIT esindaja.

„Arhitekt Urmas Paul on seisnud hea selle eest, et uus hoone oleks lisaks funktsionaalsusele ka tõeline pilgupüüdja linnaruumis. Klaasi, tumeda betooni ning metall- ja puitdetailide maitsekas kooslus on ajatult stiilne ning sulandub soliidselt ümbritsevasse miljöösse,“ selgitas ta.

Koduks või atraktiivseks üürikorteriks

Tema sõnul on uue hoone asukoht ja ülimalt hea funktsionaalsus asjaolu, mis võiksid kõnetada ka neid, kes otsivad head investeerimisvõimalust.

„Üha rohkem inimesi vaatab oma vaba raha paigutamise võimalusena just kinnisvara suunas. Üürikorter Tartus on alati hea mõte – kaasaegsete Annelinna korterite hinnad ei jää sugugi alla Tallinna üürituru hinnatasemele ning nõudlus on pidevalt kõrge. Tartu Ülikool, Tartu Ülikooli Kliinikum, arvukad muud siinsed teadusasutused, aga ka Lõuna-Eesti edukaimad äriettevõtted meelitavad siia pidevalt uusi inimesi, kes vajavad kvaliteetset elupinda,“ kinnitas Tamm.

YIT Eesti ehitab aadressile Jaama tn 167 ühtekokku 61 kodu, mille seas leidub 1-4toaliseid kortereid suurusega 26,9-84,4 m2.

Eri suuruses äripinnad

Lisaks korteritele tuleb hoone esimesel korrusel müüki ka kaks väiksemat (47,1 m2 ja 54,9 m2) ja üks avaram, 143,7 m2 suurune äripind. Äripindadel tegutsema asuvate ettevõtete töötajad ja külastajad sisenevad ruumidesse otse tänavalt ning neile on eraldatud ka oma parkimiskohad. Kõik kolm äripinda on varustatud köögiga ning on ühendatud keskküttevõrku.

„Et anda hoone fassaadile rohkem õhulisust, on äripindade seinad klaasist. See aga ei tähenda, et omanikud peavad taluma kõrgeid temperatuure suvekuudel – äripinnad on varustatud jahutussüsteemiga ning hea siseõhu eest kannab hoolt ka soojustagastusega ventilatsiooniseade.  Sarnaselt korteritele toimub ka äripindade kütte-, vee- ja elektriarvestus individuaalsete mõõdikutega,“ tõi Eva-Liisa Tamm välja Jaama 167 äripindade mugavusi.

Tutvu saadaval olevate elu- ja äripindade plaanidega YIT kodulehel ja küsi pakkumist juba täna!

Jaama 167 veebruaris

 

Lisainfo:
Kadi Aljas

Turunduse spetsialist

Mob. +372 515 9556

[email protected]

YIT on Soome suurim ja Põhja-Euroopa üks juhtivaid arendus- ja ehitusettevõtteid. YIT on juba 110 aastat loonud paremaid elukeskkondi rajades jätkusuutlikku eluviisi toetavaid funktsionaalseid kodusid, tulevikutrende järgivaid avalikke ja ärihooneid ning infrastruktuuri, mis toetab kogukondade, ettevõtete ja ühiskonna toimimist. YITs töötab ühtekokku üle 5500 spetsialisti üheksas riigis: Soomes, Rootsis, Norras, Eestis, Lätis, Leedus, Tšehhis, Slovakkias ja Poolas. 2021. aastal oli ettevõtte müügitulu 2,7 miljardit eurot. YIT Corporationi aktsiad on noteeritud Nasdaq Helsinki Oy börsil. 
www.yitgroup.com