Unikaalse sisustusega külaliskorterid toovad ise-enesest huvilisi

Aina enam otsivad inimesed majutust, mis pakub veidi enam kui niisama pehmet voodit ja varjualust. Elamusmajutus on kasvuteel ja üha enam otsivad ka inimesed põnevaid peatumispaiku. Eestiski on märgata, et viimastel aastatel on tekkinud unikaalseid majutuspaikasid, mis asuvad keset ürgset loodust või linnakeskuses. Kui sul on plaanis alustada majutusäriga, siis jagame sinuga mõningaid soovitusi, kuidas enda külaliskorter või maja panna lausa ise-enesest teenima.

  • Külaliskorter nagu Las Vegas

Las Vegas on tuntud sihtkoht tüdrukute ja poissmeeste õhtute korraldamiseks. Too killuke Las Vegast Eestisse ja sisusta ideaalne külaliskorter unustamatuks elamuseks. Eesti kasiinod ja kihlveokontorid (nt SuperCasino ja Fenix) paiknevad erinevates linnades ja kui majutujatel on soov ka hasartmängus kätt proovida siis see võimalus on alati olemas.

Selleks, et korterist luua tõeline Las Vegase elamus, too ruumi palju luksuslikke elemente nagu lühtrid, kaunite mustritega vaibad ning palju säravaid tulesid. Ideaalseks sisustuselemendiks on piljardilaud, suursugused baarikapid kui ka luksuslikud diivanid ja tugitoolid. Viimase lihvi saad kogu sisustusele anda pisiasjadega: dekoratiivpatjade, piltide ja vaasidega. Lase enda loovusel lennata ja sisusta enda korterist midagi ainulaadset!

  • Maja keset loodust

Koroona ajal hakkasid inimesed otsima mõnusaid paikasid keset loodust. Looduskesksed majutuspaigad on olnud varem populaarsed  peamiselt välisturistide seas, kuid nüüd on neile turgu ka siseturistide seas. 

Kui sul on olemas maja looduskaunis ja vaikses kohas, siis kasuta võimalust ja hakka seda välja rentima. Inimesed otsivad vaikust ja rahu, mida pakub meie oma loodus. Maja, mis asub keset rahulikku loodust võib olla sisustatud tagasihoidlikult, mahedates toonides ja looduslähedaselt. Kindlasti peavad ka looduskeskses külalistemajas olema olemas mugavused, millega iga lääne inimene on harjunud.

Kirsiks tordil on see, kui suudad pakkuda lisaks majutusele ka erinevaid teenuseid looduses. Näiteks kui sinu maja lähedal on suurem veekogu, paku võimalust paadi kasutamiseks, kanuutamiseks või millekski muuks. Samuti tee aeda lõkkeplats, aseta aiamööbel ning taga erinevad vahendid, millega saaks lõkke kohal ise süüa valmistada. Kauni tähistaeva imetlemiseks aseta suveperioodiks puude vahele mõnusad võrkkiiged.

  • Öö keset Läänemerd

Laevas või paadikeses öö veetmine on mujal maailmas väga populaarne ning tõeline turistide magnet. Eestis ei ole veel tänaseks paljusid paikasid, kus saaks öö veeta kas merel, jõel või järel asuvas paadis. Majutus veekogul võib olla mitmel moel elamusterohke: esiteks see, et sa juba saad magada niivõrd unikaalses ja erakordses kohas. Ja kujutle vaid, kui veekogu asub keset ürgset Eestimaa loodust ning öösel saab voodis lamades imetleda kaunist tähistaevast. Kas pole imeline?! Selline rahulik, aga samas erakordne majutusvõimalus kutsuks kindlasti ligi paljusid eestlasi aga ka turiste.

Elamusmajutus on kasvuteel ja kindlasti näeme selle suuremat populaarsust lähiajal. Kasuta võimalust ja sisene majutusärisse unikaalse majutuspaigaga!