Arco Vara investeeringute uus sihtmärk on Virumaa

Arco Vara Kinnisvarabüroo on asunud jõuliselt investeerima Virumaale, avades uue investeeringute haru, mida  juhib  Andrus Viks.

Arco Vara AS juhatus otsustas senisest jõulisemalt suurendada oma investeeringuid Virumaale ja leida projekte nii Ida- kui Lääne-Virumaal.

„Usume, et Virumaa on atraktiivne investeeringute piirkond juba praegu ja ka tulevikus ning oleme valmis sinna panustama,“ sõnas Arco Vara Kinnisvarabüroo AS juhatuse liige Mart Saa ja lisas: „Eesmärgiga Virumaal tõsisemalt tegutsema asuda, lõime sellele piirkonnale suunatud uue investeeringute haru ning selle juhiks määrati Andrus Viks.

Arco Vara AS omab pikaajalist kogemust mitmete edukate investeerimisprojektide elluviimisel nii erasektoris kui ka kohalike omavalitsuste ning riigi osalusega projektide algatamisel ning lõpuleviimisel. Ida-Virumaalt on heaks näiteks Narva kaubandusekeskus. Esimese PPP (public private partnership) projektina valmis Harjumaal Alasniidu lasteaed.

Virumaa investeeringute suuna juht Andrus Viks töötab Arco Vara Kinnisvarabüroos aastast 2010. Eelnevalt oli Andrus Viks tööl Euroopa Parlamendis saadiku nõunikuna, Riigikogu kantseleis aseesimehe nõunikuna. Kinnisvara alal on Andrus Viksil pikaajaline kogemus aastatest 2004-2009 ERI Kinnisvarabüroo vanemmaaklerina.

Arco Vara on Baltimaade üks juhtivaid kinnisvaraarenduse ettevõtteid, asutatud 1992. aastal. Ettevõtte põhitegevus on kinnisvaraarendus, mida toetavad vahendamine, hindamine, ehitus ja kinnisvarahaldus.

Firmal on esindused 17 linnas Eestis, Lätis, Ukrainas ja Bulgaarias.

Lisainformatsioon:

Mart Saa

Arco Vara Kinnisvarabüroo AS

[email protected]

tel: +372 614 4661

gsm: +372 503 1070

 

Allikas: Arco Vara Kinnisvarabüroo AS