Arco Vara: Kvaliteetne korter müüb ka raskel ajal hästi

Praktiliselt kõik 50 korterit Arco Vara Kodukolde projekti Helme tn. 14 majades on tänaseks omaniku leidnud. Kahes innovatiivse fassaadilahendusega kortermajas müüdi korterid keskmise ruutmeetrihinnaga 1470 eurot (23 000 krooni) maha juba ehitusperioodi kestel.

„Kodukolde arendusprojekti edukas müük tõestab kõnekalt, et kui pakkuda põhjalikult läbimõeldud lahendustega kortereid terviklikus ja inimsõbralikus keskkonnas, siis on nõudlus nende järele suur igal ajal“, kommenteeris Arco Vara Arendusdivisjoni juhi Veiko Taevere Kodukolde korterite kiiret müüki ja lisas: „Korterid Helme 14 majades on hea maitse ja loogilise planeeringuga, seal on kõik olemas ja ei ole midagi ülearu, asukoht on suurepärane, hinnatase õiglane – Tallinnas väga palju Kodukoldega hinna ja asukohaga konkureerivaid arendusi ei ole.“

Kummaski Helme tn. 14 majas müüdi 25 omanäolist 1-4 toalist, 33-105 m² suurust korterit.  Uued elamud on avarate rõdudega ja viiekordsed, koos majaaluste parkimiskohtade ning laste mänguväljakutega. Korteriostjate profiili vaadates, sobib Kodukolde väga erinevatele maitsetele – nii peredele, aktiivset elu elavatele linlastele kui ka looduslähedast keskkonda nautivatele inimestele, kellel lapsed juba kodust läinud.

Kodukolde majad on loonud Arhitektuuribüroo JVR OÜ. Arhitekt on lahendanud kortermaja esifassaadi tehnoloogiliselt uuendusliku betoonmustriga, mis kannab endas loodusest inspireeritud kujundeid:  kõrkjad, oksad, kivid, vesi. Fassaadikujundusele lisavad nüansirohkust ka klaasliftid.

Aasta pärast valmivatesse Kodukolde arendusprojekti üheksandasse ja kümnendasse korterelamusse aadressil Helme tn. 16, on esimesed korterid juba broneeritud ja võlaõiguslikud lepingud sõlmitud. Samuti Arhitektuuribüroo JVR OÜ poolt projekteeritud elamutesse ehitatakse 48 uut korterit. Nende korterite planeeringutesse tehti ka täiendusi vastavalt klientide ja sisedisainerite tähelepanekutele, kokku on nüüd ühes majas 24 moodsat ja mugavat korterit. Uued korterid on 2- kuni 4-toalised.

Lisainfo:

Veiko Taevere

Arco Vara Arendusdivisjoni juht

+372 614 4675

[email protected]

www.arcovara.ee/arendus

www.kodukolde.ee

 

 

Allikas: Arco Vara/Madeleine Tults