Avalon tõi turule olulise uuendusega investeerimiskorterid

Hermanni 8

Elamuarendusettevõte Avalon rajab Kadrioru veerele elukeskkonda, mis sobilik nii peredele kui tudengitele, aga ka soetamiseks investeeringu eesmärgil.

Hermanni 8 ühe- ja kolmetoalised korterid asuvad logistiliselt suurepärases asukohas, Tallinna kesklinna ja Kadrioru piiril. Kõik vajalik jääb jalutuskäigu või kiire trammisõidu kaugusele – naabruses on bussijaam, peagi põhjalikult uuenev Keskturg, Ülemiste linnak koos Mainori kõrgkooliga ja Sikupilli keskus, samuti lennujaam ja Kadrioru park. Ühistranspordi peatused on vaiksel tupiktänaval asuva kolmekorruselise maja vahetus läheduses.

Avaloni tegevjuhi Ahti Kiili sõnul sobivad mikro- ja väikekorterid nii tudengile esimeseks koduks kui ka investorile kinnisvaraportfelli.

Kiili tõi välja Hermanni uusarenduse olulise eelise: „Tallinnas valitseb jätkuvalt kasvav nõudlus uute ja kvaliteetsete elamispindade järele. Kui aga tavapäraselt müüakse mikrokorterid äripinnana ning kodulaenu on neile sel juhul keeruline saada, siis antud juhul on tegemist esimese mikrokorterite projektiga Eestis, millel on täidetud eluruumi nõuded.“

„Väike elamispind heas asukohas loob ideaalse eelduse nii pikaajalise üürimise kui näiteks lühiajalise majutusteenuse pakkumisele mõtlemiseks. Kindlasti saab arvestada ka soodsa likviidsusega. Kiirelt arenev piirkond tagab samas lisaväärtuse nii üürnikule kui investeerijale,“ sõnas Kiili.

2023. aasta kevadel valmivas Hermanni 8 majas on veel saada kümme ühetoalist korterit (suurus 16,4 – 22,6 m2), mille hinnad algavad 86 000 eurost.

Tutvu arenduse ja korteritega lähemalt: https://hermanni8a.ee

Pildid: https://hermanni8a.ee/galerii