Estmak Capital ja Nordecon alustavad Kuuseheki elurajooni kolmanda maja ehitust

Kuuseheki kortermaja

Eesti kinnisvaraarendusettevõte Estmak Capital alustas Sauel Kuuseheki elurajoonis kolmanda ehk viimase kortermaja ehitust, mis peaks valmima 2022. aasta suvel. Hoone maksumus on 3,6 miljonit eurot. Juba enne kopa maasse löömist on korterite vastu huvi tundnud enam kui sada inimest.

„Praeguseks on Kuuseheki elurajoonis valminud kaks maja, mille korteritele on õnnelikud omanikud leitud. Valdavalt elavad seal noored pered, kes väärtustavad Saue linna rohelust, rahulikku piirkonda ja kiiret otseühendust Tallinnaga. Samuti hinnatakse lasteaia, kooli ja paljude teiste teenuste vahetut lähedust,“ ütles Estmak Capitali juhatuse esimees Timofey Sukonkin. Järgmise aasta suveks valmib ka Saue linna ja Laagri alevikku ühendav maantee, mis teeb liikumise veelgi mugavamaks.

Sukonkini sõnul on Saue arenev ja kasvav, aga samal ajal siiski rahulik ja väljakujunenud elurütmiga linnake, mis asub pealinnast 15-minutilise autosõidu kaugusel. „Samas saab Sauele moodsa A-energiaklassi korteri märksa odavamalt kui Tallinnasse. Oleme kodulehel avanud võimaluse panna end Kuuseheki 54 korterite ostu huviliste nimekirja, mida on sajad inimesed juba ka teinud,“ lisas ettevõtja.  Sukonkin märkis, et nii nagu pealinnas, ületab ka Tallinna lähiümbruse valdades ja linnades nõudlus uute elupindade järele pakkumist. „Hinnad ei tõuse küll nii järsult kui Tallinnas, aga nad on siiski järjepidevas kasvus. Inimesed hindavad looduse lähedust ja kiiret ühendust pealinnaga,“ selgitas Sukonkin.

Kuuseheki 54 kortermaja ehitusleping sõlmiti Nordeconiga. Lepingu maht on 3,6 miljonit eurot, millele lisandub käibemaks. Hoone valmimisajaks on 2022. aasta suvi. “Hea meel on jätkata koostööd tellijaga, kellega on usalduslikus õhkkonnas valminud ka varasemad sama elurajooni hooned. Väärtustame kõrgelt ka Estmak Capitali tulevikku vaatavat ja keskkonnateadlikku mõtteviisi,“ kommenteeris Nordecon ASi juhatuse liige Priit Luman.

Kuuseheki kortermaja

Sarnaselt kahele varasemale hoonele kerkib ka Kuuseheki 54 kolmekorruselise majana, kus asub 48 korterit – kahe-, kolme- ja neljatoalised. Maja ehitatakse uute A-energiaklassi standardite järgi. Iga korteri juurde kuulub koht avatud parklas, kus on ka elektriautode laadimiskohad. Soovi korral saab korteri juurde osta panipaiga. Väikesed elanikud leiavad rõõmu valgustatud ja turvalise hooviga suurelt mänguväljakult.

Estmak Capital tegeleb elamis- ja ärikinnisvara projektide arendamisega Baltimaades ning on suunatud kvaliteetsete, kõrgtehnoloogiliste ja innovaatiliste projektide väljaarendamisele.