Galerii: Tartu luksuslikem kortermaja DUO Loftid avas uksed Endisest Tartu sidejaamast sai suurlinlik loftidega elumaja

Urmas Klaas, Kaspar Kissa, Siim Kroodo linti lõikamas
Urmas Klaas, Kaspar Kissa, Siim Kroodo linti lõikamas

9. veebruaril avati pidulikult Tartu luksuslikem kortermaja DUO Loftid. Tartu vanalinnas Rüütli ja Laia tänava nurgal asuvas majas on ühe- kuni kolmetoalised korterid, läbi kahe korruse kõrguvad loftid ja mugavad ühisruumid. Elanike käsutuses on majasisene jõusaal, kinosaal, üritusteruum ja pesumasinaruum. Märtsis avavad majas uksed kaks kohvikut – salatibaar Ralf Cafe ja saiapalee Tüümian. Lindilõikamisega kuulutasid maja avatuks Tartu Linnapea Hr Urmas Klaas, Scandium Kinnisvara projektijuht Kaspar Kissa ja KRC Ehituse tegevjuht Siim Kroodo.

Galerii üritusest (fotograaf Andreas Jupits): https://www.dropbox.com/sh/j2epvczau9ng7hc/AAAbRmTce4GVeimQtyktDC35a?dl=0

DUO Loftid koosneb kahest majaosast – esimese Eesti ajal ehitatud hoonest ning hilisemast juurdeehitusest. Hoone oli eelmisel sajandil kasutuses Tartu sidesõlmena. Telegrammi saatmiseks ja hiljem juba kaugkõne tegemiseks seadis linnarahvas sammud just sellesse majja. Viimase aasta jooksul mõlemad majapooled väljast restaureeriti ja seest ehitati täielikult ümber. Täna asuvad majas 112 stiilset korterit ja lofti. Maja eripäraks on luksuslikud lisavõimalused, mida majaelanikud kasutada saavad. Esimesel korrusel asuvad kinosaal, üritusteruum ja jõusaal. Avamist ootavad kaks erilist kohvikut.

Maido Lüiste, Scandium Kinnisvara partner ja tegevjuht: Oleme uhked, et saime Tartu südames uue elu anda ajalooliselt väga põnevale hoonele. Sündinud on Tartu luksuslikem kortermaja, mis eristub nii elegantsete fuajeede, ühisalade kui ka trendikate loftide poolest.
Meie eesmärk oli luua eriline maja, kus tunnevad end hästi nii uued koduomanikud kui ka kodude üürijad. Täna majas ringi liikudes võime tõdeda, et koostöös ehitaja KRC Ehitusega on see ka korda läinud.“

Scandium Kinnisvara arendusjuht ja partner Kalle Aron: „DUO Loftid on olnud projekt, mis kogu meie meeskonnal silma särama paneb. Hoone oli juba algselt inspireeriv. Meie eesmärk oli maja kontseptsioon ja iga ruutsentimeeter hoolikalt läbi mõelda, et muuta majaelanike elukvaliteet nii heaks kui vähegi võimalik. Lisaruumide rohkus on Eestis ainukordne. See on olnud oluliseks argumendiks nii koduostjatele kui ka üüriinvestoritele. Majasisest jõusaali oleme varem kasutanud mitmes Tallinna arenduses, kus see on väga populaarne. DUOs oleme aga astunud suure sammu edasi, pakkudes nii majasisest meelelahutust kui ka võimalust süüa kõht head-paremat täis kodumajast lahkumata. Kui lisada suurepärane asukoht Tartu vanalinna piiril, siis on tegemist parima kohaga, kus täna Tartus elada või ööbida!“

DUO Loftide sisearhitektuuri autor on KAOS arhitektuuribüroo. Ehitaja oli KRC Ehitus.

Scandium Kinnisvara on Eesti kapitalil põhinev professionaalne üürikinnisvara arendaja. Meie fookuses on tootliku ja kaasaaegse üürikinnisvara loomine just sinna, kus seda parasjagu kõige enam vajatakse. Lühidalt öeldes – arendame paremat elukvaliteeti.
www.scandium.ee

Lisainfo
Kalle Aron, Scandium Kinnisvara partner ja arendusjuht
Tel.: +372 5804 0589
e-post: [email protected]
www.scandium.ee