Kadrioru romantika ja Kesklinna võlud- eksklusiivne Meerhof 2.0

Meerhofi Kvartal on Pirita tee äärde loodav luksuskorterite kompleks. Läbimõeldud arhitektuur arvestab nii õhtu- kui hommikupäikest armastavate inimeste soovidega. Maja lõunapoolelt avanevad imelised vaated avarasse ja päikeseküllasesse sisehoovi, teiselt poolt aga romantilised vaated merele. Siin saad sa nautida Kadriorule omast romantikat ja rahulikkust teadmisega, et vajadusel võtab kesklinna jõudmine vaid loetud minutid.

Meerhofi 2.0 uusarendus asub kõrgelt hinnatud piirkonnas kesklinna ja Pirita alguse vahelisel alal. Sinu tulevase kodu ees asub imeline Pirita tee promenaad, kus saad perega jalutada, tervisespordiga tegeleda või lihtsalt lummavaid vaateid nautida. Meerhof 2.0 on B-energiaklassi maja, seega on tegemist keskkonda säästva koduga, kus korterite kütte- ja elektrikulud jäävad prognoositavalt alla 1€ ruutmeetri kohta. Korteri ruumid on erakordselt vaiksed, mis tekitab eramajale omase privaatsuse. Enamike korterite peamagamistubades on walk-in garderoobid, suuremates korterites on ka eraldi majapidamisruumid.

Hoone ja parkimiskorruse üldsissepääsudes on kasutusel turvasüsteemid, mis kindlustavad selle, et majja pääsevad ainult kutsutud külalised.  Eriti mugav lisafunktsioon on uksekaart, mille abil sisenedes peauksest või parkla kaudu, tellitakse lift sulle automaatselt kohale. Nii ei kuluta sa aega koridoris või parklas ootamisega.

Kõikidesse Meerhof 2.0 hoone korteritesse on sisestatud targa maja lahendus. Selle abil saad juhtida tubade kütet, jahutust ja ventilatsiooni ning jälgida kütte-, vee- ning elektritarbimist otse oma nutiseadmelt. Lisaks sellele ei pea sa näitude esitamisega igakuiselt tegelema, maja voolu,- kütte- ja veearvestid töötavad kauglugemisega, mis teeb sinu eest selle töö ära.

Tule tutvu eksklusiivse Meerhof 2.0 arendusega KV.EE Kinnisvararallil, mis toimub laupäeval, 28. aprillil, kus uusarenduste uksed Tallinnas, Harjumaal ja Pärnus on avatud kell 11:00 kuni 15:00.

Tutvu kõikide Kinnisvararalli pakkumistega SIIN