Kinnisvaraarendus Pärnu mere ääres, keskkonnast hoolivale inimesele.

Fotol: Miston Kinnisvara, Mai 71 maja

Järgmise aasta alguses kirjutavad 45 peret oma uueks koduaadressiks Mai 71, Pärnu.
Uusi koduomanikke iseloomustab keskkonnasäästlikkus, ökonoomne elustiil ning roheline mõtteviis.

Miston Capitali poolt arendatud mereäärses kolmekorruselises majas on 45 uut kodu. Uute kodude rajamisel on arvestatud ökonoomse elustiili lähtepuntkist. Majadel on jätkusuutlikkuse põhimõttel tegutsev Gren kaugküte, mis on reguleeritav ruumipõhiselt. Kütteallikana on kasutusel kaugkütte baasil vesipõrandaküte. Korterites on soojustagastusega sundventilatsioon ning kliimavalmidus.

Fotol: Miston Kinnisvara, Mai 71 maja

Maja asukoha valikul sai määravaks keskkonnasäästliku elustiili soodustamine – kõik vajalik mõõduka jalgsimatka kaugusel. Uus korterelamu asub Raja lasteaed-ujula naabruses, läheduses on koolid ning lähiümbruses mitmed toidukauplused. Pärnu rand ja rohealad 1min ning kesklinn 30min jalutuskäigu kaugusel.
Uusarenduse rajamisel on võetud eesmärgiks, et eluks vajalikud toimingud saab teostada jalgsi või jalgrattaga sõites.

Kinnisvaraarendus aadressil Mai 71, Pärnu on saavutanud suure poolehoiu keskkonnasõbralike pärnakate seas, enne nurgakivi asetamist on 60% korteritest leidnud uued omanikud.
Mai 71 arendus:
https://miston.ee/mai-71/

Miston Capital kutsub 16ndal märtsil kell 12 aadressile Mai 71, Pärnu, et panna ühiselt nurgakivi rohelist mõtteviisi toetava korterelamu ehitusele.

Miston Capital rajab elamuid ja hooneid, mis täiustavad linnaruumi ja kestavad aastakümneid. Värske ja innovaatilise visiooniga otsime igas projektis uudseid lahendusi. Meie visiooniks on elavdada ümbritsevat keskkonda, muuta see kaunimaks, funktsionaalsemaks ja inimsõbralikumaks. Meie eesmärk on keskkonnasäästlikud lahendused ja ökoloogilised valikud.