Kodu saab osta ka tehingutasudeta

On ammu teada tõde, et kodu ostes tuleb peale korteri või maja hinna arvestada ka üsna suurte tehingutasudega. Ostu-müügilepingu vormistamine notari juures, varale hüpoteegi seadmine, laenulepingu sõlmimine ja riigilõiv võivad olenevalt kodu väärtusest kokku ulatuda isegi tuhandete eurodeni. Leidub aga ka häid pakkumisi, kus ostja saab tehingu teha neid lisatasusid ise maksmata.

Nimelt võtavad mõnel juhul tehingutasud enda peale müüja ja kodulaenu andev pank. Just sellist soodustust pakub kuni 31. oktoobrini 2012 kinnisvaraarendaja ja -vahendaja Compakt Kinnisvara koos Swedbankiga.

Kõik, kes ostavad endale korteri Compakt Kinnisvaralt hubastes Nõmme keskuse Coffee & Cognaci majades ja kasutavad ostuks Swedbanki kodulaenu, saavad tehingu enda jaoks vormistada lisatasudeta. Lepingu- ja notaritasud ning riigilõivu tasuvad kliendi eest arendaja ja pank. Lugege pakkumisest lähemalt aadressilt www.compakt.ee/nomme.

Samalaadseid pakkumisi on turul veelgi, mistõttu tasub uut kodu ostma asudes jälgida ka võimalikke soodustusi.

 

Allikas: Swedbank

 

Kodulaenu pakub Swedbank AS. Tutvuge teenuse tingimustega aadressil www.swedbank.ee, vajaduse korral konsulteerige pangatöötajaga.
Krediidi kulukuse esialgne määr on 3,131% aastas järgmistel näidistingimustel: krediidisumma 30 000 €, intress 6 kuu Euribor + 2,15% aastas (10.07.2012 oli 6 kuu Euribor 0,817%; lepingus fikseeritud Euribor võib muutuda iga 6 kuu järel), lepingutasu 300 €, tagastamise tähtaeg 30 aastat.