Lasnamäel Vikerlase Majas alustati kaasaegsete korterite müüki

vikerlase_õhtune_uus_pohjolaUus Maa Kinnisvarabüroo alustas Tallinnas Lasnamäele Pinna tänavale rajatavas Vikerlase Majas uute korterite müüki. Peamiselt kahe- ja kolmetoaliste väga hea planeeringuga korteritega tornelamu valmib 2016. aastal. Hoone arendajaks on Oma Ehitaja AS.

„Vikerlase maja teevad eriliseks funktsionaalsed, hea planeeringuga korterid,“ kommenteeris projekti müügiga tegelev Uus Maa Kinnisvarabüroo kutseline maakler Marina Hodus. „Lisaks eluruumidele on kõigis korterites panipaigad, garderoobid ja suuremates korterites ka nn walk in tüüpi garderoobid. Samuti on hoone teisele korrusele, turvalisse tsooni koondatud veel ruumikad panipaigad ratastele, lastekärudele jne. Abiruumide rohkus aitab eluruume kasutada tõesti mõnusaks elamiseks, perega ajaveetmiseks ja puhkamiseks, sest kõik vähem kasutatav on paigutatud mugavalt mujale, silma alt ära.“

vikerlase_elutuba12016. aastal valmiv 11-korruseline Vikerlase Maja paikneb Lasnamäe südames, aadressil P. Pinna 6a. B-energiaklassiga elamusse tuleb 64, peamiselt kahe- ja kolmetoalist korterit, mis on läbimõeldud planeeringutega ning pakuvad kaasaegseid kodulahendusi igale maitsele. Majas on lift, kõikidel korteritel on ilmastikukindlalt klaasitud rõdu ning korterid on varustatud korteripõhiste energiasäästlike lahendustega. Autokohad on planeeritud nii maja hoovi kui ka hoonealusesse avatud parklasse. Kõrghaljastatud ning aiaga piiratud hoovialale ehitatakse laste mänguväljak.

vikerlase_magamistubaVikerlase Maja asub Lasnamäe keskpunktis, mille infrastruktuur on suurepäraselt väljakujunenud. Kinnistu lähinaabriteks on uus Põhja politseiprefektuuri maja ja Tallinna Laagna Gümnaasium. Tervisespordiharrastajate rõõmuks on naabruses Lasnamäe kergejõustikuhall erinevate sportimisvõimalustega.

Hoone arhitekt on AB Ehala & Irik OÜ ning arendaja ja ehitaja Oma Ehitaja AS.

Rohkem infot arenduse kohta leiab siit Vikerlase maja

2Uusmaa