LVM Kinnisvara alustab operatsiooniga “Siil”

Operatsioon “Siil” on 48 tundi kestev kliendipäev Tartus aadressil Siili 8. Esmakordselt toimub Tartus korteri tutvustamine ning müük ka virtuaalselt.

48 tundi kestev kliendipäev on nagu iga teine LVM Kinnisvara poolt korraldatav kliendipäev, ainult selle vahega, et see kestab kaks ööpäeva järjest ehk müügiks ettevalmistatud korterit on võimalik vaatama tulla nii ööl, kui päeval.

Nende kahe ööpäeva jooksul ei ole mittesobivat aega – kell 23 õhtul või kell 5 hommikul – igal ajal on võimalik müüdava korteriga tutvuda, sest nende kahe päeva jooksul on LVM Kinnisvara maakler kogu aeg kohal tutvustamaks Tartus, Siili 8-12 asuvat uut korterit!

Kohapeal on võimalik veenduda, kas korter on päikeseline, millised on kõrvalkulud, kuidas on korraldatud parkimine, kus hoida jalgrattaid, kas maja on öösiti vaikne, kas rõdu on piisavalt suur ning kui kiire on internetiühendus.

2 ööpäeva jooksul on võimalik kliendipäeva internetis veebikaamera vahendusel pidevalt jälgida! Samuti saab toimuvat kommenteerida LVM blogis, lugeda üritusest Facebook´is LVM või säutsuda toimuvast Twitteris.

Kliendipäev toimub Tartus, Siili 8-12. Kliendipäeva on võimalik jälgida internetis aadressil www.lvm.ee/siili8, kommenteerida blogis www.lvm.ee/blog, lugeda üritusest www.facebook.com/lvmkinnisvara või jälgida säutse www.twitter.com/lvmkinnisvara.

Kliendipäev toimub pausideta nii ööl kui päeval 2. juunist kella 11’st kuni 4. juunini kella 11’ni.

 

Allikas: LVM Kinnisvara