Millise brändi pesumasinat eelistada väikesesse korterisse?

Pisikesed kodud on tänapäeval moes. Kui elate väikeses korteris või kavatsete seda teha, on üllatav, kui palju häid võimalusi on teie kodu jaoks olemas. Pesu pesemine võib olla aga üsna keeruline, eriti kui elate väikeses kodus. Õnneks on olemas mitmesuguseid pesumasinad ja kuivateid teie elu hõlbustamiseks. Kuna turul on palju pesumasinaid, on oluline teada, milline neist sobib teie vajadustele kõige paremini.

Toome välja põhilised brändid, mille pesumasinad sobivad ideaalselt väikesesse korterisse.

Samsung

Korea ettevõte Samsung võib olla oma telefonide poolest kuulsam kui pesumasinate, kuid Samsung on pesumasina turul üha rohkem esindatud, muutub aina populaarsemaks ning seda ka põhjusega.

Samsung pesumasinad on üldiselt üsna funktsioonide rikkad, sisaldades palju lisaprogramme ja funktsioone. Samuti võimaldab Samsung seadistada mõningaid oma masinaid nutitelefoni abil, mis võimaldab diagnoosida ka probleeme, mis masinal tekkida võivad.

Viimane Samsungi pesumasinate uuendus on AddWashi funktsioon, mis on lihtsalt luuk ukses, et lisada pesemistsükli keskel täiendavaid esemeid.

Mõned mudelid kasutavad Samsungi Ecobubble tehnoloogiat, mis segab pesuaine veega enne trumlisse sisenemist ning kasutab seejärel segu vahustamiseks õhku. Seda meetodit kasutades võib pesuaine tungida ka teie pesu kangastesse tavalisest kiiremini. Ecobubble masinad suudavad pesta sama tõhusalt nii jahedas vees kui kui soojas, säästes teie energiat.

Samsungi eestlaetavad pesumasinad sobivad oma kompaktsete mõõtude poolest ideaalselt väikesesse korterisse. Valige endale sobiva disaini ja mahutavusega masin ning kasutage enda kodus olevat ruumi maksimaalselt ära.

Electrolux

Electrolux on maailmas tuntud kvaliteetsete kodumasinate valmistamise poolest. Nende pesumasinad on väga kerged, pakuvad suurt energiatõhusust ja eemaldavad riietelt kiiresti plekid.

Electrolux pakub masinat, mis sobitud kokku teie ajakavaga. Taastage oma riided näiteks auru abil või teostage ohutu käsipesu villale. Nende SteamCare süsteem lõpetab iga pesutsükli aurutamisega, et vähendada kortse kolmandiku võrra. Nii saavutate sileda viimistluse ilma regulaarse triikimise kuumuseta. SensiCare süsteem hoiab ära liigse pesemise, kohandades automaatselt pesu kogusele. FreshScent süsteem võimaldab värskendada isegi õrna pesu lõhna ja auruga.

Luksuslikult pehme ja hästi hooldatud pesu saladus ei seisne ainult õige pesumasina valimises – kuivatamine on alati sama oluline. Electroluxi DelicateCare kuivatid on nende pesumasinate ideaalne partner. Nende uuenduslik soojuspumba tehnoloogia kuivatab õrnalt riideid madalamal temperatuuril, et vältida liigse kuivamise kahjustusi.

Valige enda korterisse Electroluxi pealtlaetav pesumasin – just need sobivad väikesesse ruumi paremini. Võite endale leida näiteks masina laiusega 0,4 m ja kõrgusega 0,89 cm, mis sobib ideaalselt ruumipuudusega korterisse.

LG

LG on kaubamärk, mis muudab teie pesu pesemise kõige usaldusväärsemaks ja tõhusamaks. Nad toodavad tippkvaliteediga pesumasinaid ja kuivateid, milles on ühendatud täiustatud tehnoloogilised omadused mõistliku hinnaga.

Olenevalt teie eelistustest on LG pesumasinate eest- ja pealtlaetavad mudelid disainitud energia- ja veesäästlikeks. Olenemata teie soovitud suurusest on LG-l pesumasin, mis sobib teie elustiili ja pesukogusega. LG ühendab kuni kuus erinevat pesurežiimi ülima puhastustehnoloogia jaoks. LG pesumasinatel on vähem liikuvaid osi, mis loob kauakestvama toote. Otsese ajamiga mootorile antakse 5-aastane garantii, mis tagab ülima meelerahu.

Üks suurimaid dilemmasid, millega tarbijana silmitsi seisame, on väikeste ruumide jaoks vajalike toodete puudus. LG nägi selles valikuvõimaluste puudumises võimalust oma loomingulisi lihaseid painutada ja nii tuldi turule mitmete spetsiaalselt väikeste ruumide jaoks mõeldud pesumasinatega. Erinevalt tavalisest väikesest kompaktsest pesumasinast ei näinud LG põhjust jätta meid ilma funktsioonideta. Nende pesumasinad saavad hakkama ka kõige raskemate koormustega, võttes samal ajal enda alla väikseima ruumi.

Need on piisavalt väikesed, et mahtuda kitsastesse kohtadesse, ja piisavalt suured, et siiski pesta keskmise koormusega pesu. Mõned funktsioonid, mida leiate nendest väiksematest mudelitest, on Smart Diagnosis, Quiet Operation, SenseClean, TrueBalance vibratsioonivastane süsteem ja 6 Motion Technology. TrueBalance tagab, et teie pesumasin ei vibreeri liiga palju ega põrka ümbritsevatesse objektidesse.

Mida pesumasinat valides jälgida?

Mahutavus ja suurus

Pesumasina ostmisel on kõige olulisem selle kandevõime, mida mõõdetakse kilogrammides ja mis on seotud pereliikmete arvuga. Mahutavus peaks olema piisavalt suur, et saaksite kogu pesu ühe tsükliga pestud.

Peate arvestama oma kodu vaba ruumi ja ka ukse suurusega ning enne ostmist hoolikalt lugema konkreetse masina täielikke mõõtmeid ja veenduma, et pesumasin mahuks teie majja mugavalt sisse.

Eest- ja pealtlaetavad pesumasinad

Täisautomaatsed pesumasinad liigitatakse pealt- ja eestlaetavate pesumasinate hulka. Nagu nimigi ütleb, laaditakse pealtlaetavates pesumasinates riideid pealtpoolt. Seevastu eestlaetavates pesumasinates laaditakse riideid eestpoolt. Õige pesumasina tüübi valik sõltub teie pesemisviisidest ja eelistustest.

Pealtlaetavad pesumasinad on tavaliselt mugavamad, kuna te ei pea oma riiete sisse panemiseks ega välja võtmiseks kummarduma, muutes need oma ergonoomilisuse poolest ideaalseks kõrguseks vanematele ostjatele. Sellel on ka muid mugavaid omadusi, näiteks võimalus lisada riideid juurde tsükli keskel või kohe pärast tsükli alustamist, kuna uks ei lukustu. Selline masina jaotab pesuvahendi ja pehmendaja paremini kui eestlaetavad pesurid. Pealtlaetavate pesumasinate pesutsükkel on väiksem ja kiirem kui teistel, kuna riided on pidevalt pikema aja jooksul vees. Ülaltlaetavad pesumasinad on kulutõhusad, kuna nende disain ja ehitus on suhteliselt lihtsamad, need võtavad vähem ruumi, on energiasäästlikud ja vibreerivad vähem.

Eestlaetavad masinad on veesäästlikumad, kuna kasutavad tänu oma pöörlemisvõimele keskmiselt 40% vähem vett kui pealtlaetavad pesumasinad. Lisaks on eestlaetavad pesumasinad palju õrnemad, annavad sujuvama pesutsükli ja suudavad õrnu riideid väga lihtsalt pesta. Eestlaetav pesumasin annab ka parema ja puhtama tulemuse.

Pesemisprogrammid

Kuna kanname eri aastaaegadel erinevat tüüpi riideid ja elame erinevates kliima piirkondades, on vaja mitut pesuprogrammi. See on üks olulisi omadusi, millega igaüks peab pesumasina ostmisel arvestama. Masin peaks teile pakkuma erinevaid pesuprogramme, et saaksite seda kasutada igasuguste riiete pesemiseks ilma komplikatsioonideta

Kui elate niiskes piirkonnas, siis vajate programme, mis eemaldavad niiskete riiete lõhna ja kuivatavad riided paremini. Vastavalt vajadusele tuleks otsida selliseid pesuprogramme nagu puuvillapesu, villapesu, kuivpesu ja kuumpesu. Lastega pere tuleks vaadata programme, mis muudavad pesu pehmemaks ning on lastesõbralikud.