Mitmekesine elukeskkond Keilas – Vasarakodu

Keila on populaarne elukoht paljude seas, kes hindavad väikelinna elu, aga ei taha ka Tallinnast kaugel olla. Hea transpordiühendus pealinnaga, väga arenenud kohalik taristu ning kõik eluks vajalik käeulatuses kohe meelitab siia koju rajama.

Uus Maa Kinnisvarabüroo poolt pakutav Vasarakodu on kaasaegsete lahendustega korterelamu, mis asub vaid 30 minuti autosõidu kaugusel Tallinna kesklinnast. Neljakorruselises majas on saadaval ühe- kuni kolmetaolised avarad korterid. Iga korteri juurde kuulub nii panipaik kui ka parkimiskoht hoovis. 2000 euro eest on võimalik juurde osta aga autokoht maja-aluses parklas. Majas on lift.

Korterite siseviimistluse lahendused on välja töötanud disainibüroo Ruutu Kuus OÜ sisearhitektid Elina Tamm ja Kadri Ruusna. Vasarakodu on oma lahendustelt paindlik, millest tulenevalt ei ole siseviimistluse lahendused seotud paketipõhiste valikutega, vaid igal korteriostjal on võimalik teha sisearhitekti poolt läbilahendatud valiku hulgast enda eelistused ning kombineerida meelepäraseid toone omavahel.

Korterelamu energiamärgise klass on C, mis tagab madalad ekspluatatsioonikulud. Hoone soojapidavust on jälgitud nii projekteerimisel kui ka ehituslikus protsessis. Korterites on soojustagastusega ventilatsioon, mis taaskasutab juba tarbitud soojust korterite kütmiseks.

Korterite hinnad algavad 70 000 eurost.

Tule ja külasta Vasarakodu arendust Keilas Kinnisvararalli raames laupäeval, 10. veebruaril kell 11-15. 

Tutvu arendusega siin >>