Mustamäele kerkib uus kaasaaegne üürimaja MAGMA Stuudiod

Magma fuajee
MAGMA fuajee

Scandium Kinnisvara arendab Mustamäele Mustika keskuse lähedale viiekorruselise co-living stiilis üürimaja. Aadressile Laki 24/2 kerkivasse hoonesse tuleb 151 ühe- ja kahetoalist stuudiot ja lai valik elanikele mõeldud ühisalasid. Ehitusluba hoonele on väljastatud ja tööd algavad peatselt, ehitajaks on Mitt & Perlebach.

MAGMA Stuudiotesse tulevad kolme tüüpi üüristuudiod – kahetoalise planeeringuga suuremad stuudiod, klassikalised ühetoalised üüristuudiod ning spetsiaalselt kahele inimesele mõeldud kompaktsed üüristuudiod. Lisaks rajatakse majja co-living elustiilile omased mugavusruumid – iga päev elanike käsutuses olev jõusaal, meelelahutus- ja puhkeruum, õppimiseks ja töötamiseks mõeldud ühistöötamisala ning igale korrusele eraldi pesumasinaruum. Õuealal saab lisaks meelelahutus- ja sportimisvõimalustele asuma kogukonnaaed koos istutuskastide ja kasvuhoonega. MAGMA Stuudiote katusele on ette nähtud 40kW-suurune päikesepark.

MAGMA Stuudio
MAGMA Stuudio

Kalle Aron, Scandium Kinnisvara juhatuse liige: „MAGMA Stuudiod on Scandiumi portfellis viies spetsiaalselt üürimajaks ehitatud suur hoone. Oma lisavõimalustelt on tegemist kahtlemata parima varustatavusega co-living elustiilis hoonega, kus nii piirkonnas töötavad spetsialistid kui ka  tudengid saavad end maksimaalselt hästi tunda. Maja hakkab haldama Scandiumi gruppi kuuluv suurte kogemustega Nestin Rent.“

MAGMA puhkeruum
MAGMA puhkeruum

Ildiko Siimon, Nestin Rent teenindusjuht: „Co-living elustiiliga majad on Eesti noorte inimeste seas väga hästi vastu võetud. Majad on populaarsed sarnase mõttelaadiga aktiivsete ja suhtlemisaltite spetsialistide ja tudengite seas, tänu millele on erinevad üritused majas üsna sagedased. Eriti koroona-aja tingimustes on vajadus kogukonna järele veelgi suurenenud ja just seda meie juhitavad ja Scandiumi arendatud majad elanikele lahkel moel pakuvad.“

MAGMA Stuudiote arhitektid on Sirkel & Mall, ehitaja Mitt & Perlebach. Hoone valmimine on planeeritud 2023. suvesse.

Scandium Kinnisvara AS on laiahaardeline Eesti kinnisvaraarendaja, kes keskendub terviklike elukeskkondade arendamisele, kus kõik eluks vajalik oleks mugavalt lähedal. Roheenergia, jätkusuutlikkus ja taastuvatesse ressurssidesse panustamine on teemad, mida Scandium igapäevatöös edendab, mistõttu on ettevõte Rohetiigri esindusorganisatsiooni asutajaliige. Scandium arendab elukvaliteeti, luues inspireerivaid keskkondi.