Pressiteade – Aasta Maakler 2016 on Ruth Andresen

Eesti Kinnisvaramaaklerite Koda valib igal aastal oma liikmete seast kinnisvaramaakleri, keda kolleegid peavad tunnustuse vääriliseks. Aasta Maakler 2016 kuulutati välja 10. novembril 2016 toimunud XV rahvusvahelisel kinnisvarakonverentsil. Tiitli pälvis kutseline maakler Ruth Andresen, kes tegutseb kinnisvaravaldkonnas juba 2002. aastast ja töötab ettevõttes 1Partner Kinnisvara kommertskinnisvara vahendamise alal.

Kolleegid hindavad Ruthi kõrgelt ja iseloomustavad teda kui kinnisvarale pühendunud professionaali ja head koostööpartnerit. Lisaks maakleriametile on Ruth ka hea ja hinnatud koolitaja ning jagab meelsasti oma teadmisi teistega. Ruth Andresen on Eesti Kinnisvaramaaklerite Koja liige ning kutseline maakler.

“Olen ääretult tänulik selle au eest! Tänan oma tööandjat 1Partnerit, kes seadis üles mu kandidatuuri, ning sügav kummardus kolleegidele, kes minu poolt hääletasid. Suured tänud Eesti Kinnisvaramaaklerite Kojale, kes edendab maaklerite tegevust ning tunnustab tegusaid maaklereid!” kommenteerib vastne Aasta Maakler 2016.

 

Allikas: Eesti Kinnisvaramaaklerite Koda