Pressiteade: Aida 5 kortermaja – rekordprojekt Pärnu uusarenduste turul!

IMGP0382Eelmisel nädalal vormistati viimase korteri müük Pärnu südalinna uues kortermajas aadressil Aida 5. Korterid leidsid uue omaniku Pärnu uusarenduste kontekstis märkimisväärse kiirusega – 40 korteri müügiks kulus vaid 18 kuud!

Aida 5 korterelamu asub Pärnu südalinnas, kus on kõik eluks vajalik mõnusalt lähedal. Kaheksakorruselises majas on kolmel esimesel korrusel äripinnad ja neljandast kaheksanda korruseni 1-, 2- ja 4-toalised korterid.

Seda, mis tegi selle maja korterid teistest uusarendustest erilisemaks, kommenteerib Arco Vara Pärnumaa piirkonna juht Maido Sein: „Eriti atraktiivne oli see, et iga korter omab kogu korteri laiuses päikesepoolset rõdu, millelt avaneb suurepärane vaade Pärnu linnale. Pikki maja kulgevast koridorist saab aga nautida vaadet  jõele. Need korterid olid kõik lõpuni viimistletud. Igas korteris paikneb vann, kliimaseade, paljudes ka saun. Ruumid on tänu suurtele klaaspindadele avarad ja valgusküllased. Kõik korterid said ka maitseka siseviimistluse. Seda kõike just klient hindabki – hästi läbimõeldud terviklahendust.“

Korterite ostjateks olid 35% ulatuses välismaalased ning suurem osa korteritest osteti nn “suvituskorteriks“. Seega võib järeldada, et üsna suur osa korteritest on elanike päralt vaid suvisel ajal.

Aida 5 omanik oli Ektornet ning korterite vahendamisega tegeles Arco Vara Pärnu esindus. Arco Vara alustas tegevust  kinnisvarasektoris  juba  1992. aastal. Pikaajalised kogemused kinnisvara valdkonnas, esindatus Ida-Euroopa kolmes riigis, Eestis, Lätis ja Bulgaarias, ning kinnisvara vahendusteenuste ja arenduse integreeritus on Arco Vara tegevuse alustalad.

Allikas: Arco Vara AS