Pressiteade: Eksklusiivne Kvissentali elurajoon Tartus laieneb

DJI_0223Tartu linna looduslikult kaunisse Emajõe-äärsesse keskkonda on kerkinud Kvissentali elamurajoon, mis asub Tartu kesklinnast vaid kiviviske kaugusel, kuid samas linnamürast eemal asuvas luksuslikult planeeritud piirkonnas.

Piirkonda iseloomustavad läbimõeldud infrastruktuuri lahendused, arhitektuursed hoonestusreeglid tänavate lõikes ja looduslikult kaunis Emajõgi. Vahetult jõe kaldal paiknevat elamurajooni kaunistab kõrghaljastus, korrastatud jõekallas, laste mänguväljakud ja erinevad sportimisvõimalused ning lähedal asuv avalik linna ujumisrand. Kinnistud asuvad vanalinnast vaid 4 minuti autosõidu kaugusel, bussiliiklus teiste linnaosadega on hea. Piirkonda on järgmises ehitusetapis planeeritud rajada ka lasteaed.

Tartu linnas, Kvissentali uues valmivas elamurajoonis on müügis 29 uut elamukrunti. Tänaseks on müüdud 5 kinnistut ning broneeritud 4 kinnistut. Kõik krundid on suured ja nende pindala jääb vahemikku 1240 – 2450 m². Krundid varustatakse tsentraalsete kommunikatsioonide liitumispunktidega.

„Kinnistute kommunikatsioonide ja trasside rajamine on alanud ning tööd valmivad mai 2016, trasside väljaehitamise eest vastutab Tartu Veevärk. Kõik elurajooni sisesed tänavad asfalteeritakse 2016 aasta juuliks. Valgustuseks kasutatakse modernse disainiga LED-valgusteid“ lisas Janika Toots, Arco Vara Tartu osakonna maakler.

Kvissentali arendajaks on Fausto Grupp, kes on turul tegutsenud üle 10 aasta. Kinnistute müügiga tegeleb Arco Vara, mis alustas tegevust kinnisvarasektoris juba 1992. aastal. Pikaajalised kogemused kinnisvara valdkonnas, esindatus Ida-Euroopa kolmes riigis, Eestis, Lätis ja Bulgaarias, ning kinnisvara vahendusteenuste ja arenduse integreeritus on Arco Vara tegevuse alustalad.

www.kvissentali.ee

Allikas: Arco Vara