Pressiteade: Johani Majas toimub sarikapidu

Täna, 23. novembril kell 15.00 toimub Tallinnas, Pärnu mnt 126 äri- ja korterelamu sarikapidu, millega tähistatakse Johani Maja maksimaalse kõrguse saavutamist.

Johani Maja, mis on saanud oma nime kinnistu endise omaniku Johannes Kreis’i järgi, on saamas arhitektuuriliseks sillaks Kitseküla möödunud sajandi alguse puitarhitektuuri ning tänapäevaste polüfunktsionaalsete hoonete vahel, tuues piirkonda kõrgust ja avarust, modernsust ja mastaapsust.

Järgmisel suvel valmiva uue äri- ja korterelamu esimesele kahele korrusele on kavandatud äripinnad ja hoonesisene parkla, kolmandale korrusele on planeeritud väiksemad äripinnad ja panipaigad. 4.-8. korrusel hakkab paiknema kokku 35 kahe- kuni neljatoalist korterit pindaladega 57,1 m² kuni 96,5 m². Sisehoovipoolsetel korteritel on rõdud või katuseaiad.

Pärnu mnt 126 arendajaks on Autoleping OÜ, ehitajaks Vilcon Ehitus. Pärnu mnt 126 äri- ja korterelamu arhitektid on Emil Urbel ja Indrek Erm, sisearhitekt Taso Mähar. Müügiga tegeleb LVM Kinnisvara.

LVM Kinnisvara on 1992. aastal asutatud kinnisvarafirma, kellel on esindused Tallinnas, Tartus, Pärnus ja Kuressaares ning kelle teenuseid on kasutanud enam kui 30 000 klienti. Ettevõttel on hetkel müügis 1200 kinnisvaraobjekti. Ettevõte on Äripäeva koostatud 2014. aasta majandustulemuste põhjal kinnisvarabüroode TOPis teisel kohal.

 

Allikas: Ingmar Saksing/LVM Kinnisvara