Pressiteade: LVM Kinnisvara alustab hindamisteenuse pakkumist Tallinnas

Alates tänasest, 13. märtsist, alustab LVM Kinnisvara hindamisteenuse pakkumist ka Tallinnas ja Harjumaal.

Sel puhul on võimalik klientidel kuni märtsi lõpuni võimalik tellida eksperthinnanguid kasutades turu parima hinna garantiid. Korteri hindamine Tallinnas maksab 65€ ja maja hindamine 125€.

Ülisoodsate hindadega eksperthinnanguid on kampaania lõpuni võimalik tellida kõikidele pankadele.

LVM Kinnisvara Tallinn juhataja Indrek Peedo sõnul on täna ostuotsused valdavalt seotud eluasemelaenudega, mille vormistamine eeldab omakorda eksperthinnangu tellimist. „Täna võimaldab maaklerteenuse kõrval pakutav hindamisteenus meil kliente kiiremini teenindada,“ lisas ta.

LVM Kinnisvara Tallinn hindaja Ando Lumiste sõnul on kiiruse kõrval oluline ostuotsust mõjutav tegur ka hind. „Soovime pakkuda suurt hulka minimaalsete hindadega eksperthinnanguid, säästes nii tänaste ostjate aega, mis kulub tavapärastele hinnaläbirääkimistele,” kinnitas ta.

LVM Kinnisvara on 1992. aastal Pärnus asutatud kinnisvarafirma, millel on 2006. aastast esindus Kuressaares ja 2010. aastast Tallinnas ning kelle teenust on kasutanud enam, kui 20000 klienti. Ettevõtte poolt koostatud eksperthinnangud vastavad Eesti vara hindamise standardiseeria EVS 875 standardite nõuetele.

Allikas: LVM Kinnisvara