Pressiteade: LVM Kinnisvara alustas Pärnus uue korterelamu müüki

Vastavalt SEB Gruppi kuuluva kinnisvara valdusfirma Estectuse ja LVM Kinnisvara vahel 06. septembril sõlmitud maaklerteenuste lepingule alustas LVM Kinnisvara täna Pärnus, Karja 45 korterelamus asuvate korterite müüki.

Veel sel aastal valmiv korterelamu paikneb Pärnu kesklinna piirkonnas lühikese jalutuskäigu kaugusel mererannast, kauplustest ja turust. Enamiku majas paiknevate korterite elutoad jäävad päikesepoolsesse külge. Iga korteri juurde kuulub auto parkimisvõimalus krundil ja panipaik abihoones. Õuemaa haljastatakse ning seal leidub ruumi ka liivakastile ja pinkidele.

Projekti koduleht: https://www.lvm.ee/?op=dev&id=9&devid=15

LVM Kinnisvara on 1992. aastal Pärnus asutatud kinnisvarafirma, kellel on esindused Tallinnas, Pärnus ja Kuressaares ning kelle teenuseid on kasutanud enam kui 20 000 klienti. Ettevõttel on hetkel müügis 1100 kinnisvaraobjekti.

OÜ Estectus on SEB Grupi kinnisvara valdusfirma, mis tegutseb laenutagatiseks olnud varade omandamise, haldamise ja müümisega.

Allikas: LVM Kinnisvara