Pressiteade: Mäepealse 18 uus kortermaja kutsub avamispeole

image001Ehitusfirma YIT Ehitus ootab kõiki huvilisi sellel pühapäeval, 15. juunil kell 12.00-15.00 Tallinnas Mäepealse 18 asuva uue kortermaja avamisele. Koduotsijate rõõmuks on maja avamise puhul valitud korteritel avamishinnad.

Mäepealse 18 avamiseks on valminud lausa neli erinevat näidiskorterit, hoone ehitustehnilisi lahendusi tutvustab objektiinsener ja sisustusnõuandeid jagab sisekujundaja.

Alustasime Mäepealse Nõmme parkmetsa vahetus läheduses asuva elukeskkonna rajamisega 2006. aastal, tänaseks on valmis ehitatud juba 8 maja. Oleme selle piirkonna kõige suurem arendaja ja meie eesmärk on luua Mäepealsele Mustamäe linnaosa moodne ja turvaline elukeskkond optimaalsete ruumiplaneeringutega korteritega. Tänu meie aktiivsele arendustegevusele on piirkond muutunud aina atraktiivsemaks,“ ütles YIT Ehituse juhatuse esimees Margus Põim.
Mäepealse 18 majas on 40 erinevas suuruses korterit, mis on meeldivalt ruumikad ja valgusküllased. Enamik kortereid on rõduga, esimesel korrusel terrassiga. Arhitektuuriliselt kuulub avatav maja ansamblisse YIT Ehituse varem ehitatud korterelamutega Mäepealse 10, 12, 14 ja 16. Majas on kaks trepikoda ja kaks lifti. Iga korteri juurde kuulub keldrikorrusel asuv panipaik. Sõidukeid saab parkida keldrikorrusel asuvas kinnises garaažis ja kinnistule rajatud väliparklas.

Mäepealse tänava elamukvartal asub Mustamäe ja Nõmme piiril. Piirkonda iseloomustab kõige paremini looduse ning aktiivse eluviisiga kooskõlas olev linnalähedus, kus samaaegselt on võimalik nautida sportlikku eluviisi ning männimetsa hõngu.

YIT Ehitus AS on Eesti juhtivaid ehitusettevõtteid, mis kuulub Soome suurimasse ehitusteenuseid pakkuvasse kontserni YIT. 2013. aastal oli YIT kontserni käive 1,9 miljardit eurot. YIT tegutseb Soomes, Venemaal, Balti riikides ja Ida-Euroopas ning on tööandjaks enam kui 6000 töötajale. YIT aktsiad on noteeritud Helsingi NASDAQ OMX börsil. YIT Ehituse tegevusvaldkonnad on ehituse peatöövõtt ja kinnisvara arendamine. Uute kodude arendamisel parima kvaliteedi tagamiseks projekteerime, ehitame ja müüme oma arendused ise. Eestis tegutsetud ajal oleme ehitanud üle poolesaja kortermaja, milles on mugava kodu leidnud enam kui 2000 peret.

 

Allikas: YIT Ehitus AS