Pressiteade | Nautica ja Lasnamäe Centrumi omanikfirma uueks tegevjuhiks asus Jaanus Mugu

Fotograaf Sven Tupits

Eesti kaubanduskeskuste, sealhulgas Lasnamäe Centrumi ja Nautica omaniku ning arendaja Capfield uueks tegevjuhiks nimetati Jaanus Mugu, kes asus ametisse detsembrist ja asendas septembris ettevõttest lahkunud Kaarina Pagili.

„Kuigi viimased paar aastat on jaekaubandusele esitanud palju väljakutseid ja tõenäoliselt on see nii ka edaspidi, on Capfieldi meeskond suutnud neile otse vastu astuda ja säilitada oma keskustes tugevaid tulemusi, milleks on vakantsus 0%. See annab tunnistust nii varade suurepärasest asukohast kui ka meeskonna raskest tööst, mille juhtimise üle olen nüüd uhke,“ ütles Jaanus Mugu.

Jaanus Mugu omab kogemust nii avalikust kui ka erasektorist ja organisatsiooni juhtimise kogemust on tal umbes 25 aastat. Valdkonniti on ta tegutsenud nii teeninduse, jaekaubanduse kui ka müügi- ja turundussektoris. Viimased 20 aastat on Mugu olnud tegev kinnisvarasektoris era- ja ärikinnisvara ehituses ning halduses, ärikinnisvara üüri- ja müügiäris.

“Meil on ülimalt hea meel, et Jaanus liitus meiega ja asus juhtima meie edukat Capfieldi meeskonda. Kuna jaemüügi kinnisvaraturg areneb kiiresti, oleme kindlad, et Jaanus juhib meie ettevõtet edukalt,” ütles Colin Griffiths Capfieldi omanike nimel.

Kaarina Pagil töötas Capfieldi tegevjuhina vähem kui ühe aasta, lahkudes tagasi Dubaisse.

Capfieldist

Capfield on Eestis tegutsev ostukeskuste omanik ja arendaja. Capfieldi portfelli kuuluvad ostukeskused Nautica ja Lasnamäe Centrum, Lasnamäe Prisma ja Bauhaus, Tondi Selver ja Pärnu Maxima XXX aadressil Riia mnt 131. Kuue objekti üüritav brutopind on üle 80 000 ruutmeetri, neile lisanduvad erinevad arendamiseks ettenähtud krundid.

Capfieldi kinnisvaraportfellist 65% koosneb suurtest ankurüürnikest, kelle seas on lisaks eelpool nimetatutele ka Rimi, KFC, Burger King, Nike Outlet, SportsDirect, H&M, Deichmann, Pepco, LPP (Reserved, House, Sinsay, Mohito ja Cropp) ning ka Baltika Grupp, Denim Dream, Jysk, Euronics, Apollo raamatupoed ja Flying Tiger Copenhagen.

Lisainfo:

Jaanus Mugu