Pressiteade: Uhiuued korterid Rocca al mares

2013.a suvel valmib Rocca al Mare asumis, Kärneri tänaval, uus 24 korteriga korterelamu. Tuntud ja hea kvaliteediga AS REMET´i poolt ehitatud kortereid iseloomustab kaasaegne funktsionaalne planeering, merelähedane asukoht ja mõistlikud hinnad. Kortereid saab broneerida ja osta juba praegu.

4- korruseline korterelamu rajatakse endise Tallinna esimese linnaaedniku Hans Lepa aia ja puukooli alale. Korterid on 2-, 3- ja 4- toalised. Esimese korruse korteritel on piiretega terrassid, kõrgemate korruste korteritel rõdud. Kõik panipaigad paiknevad esimesel korrusel ja parkimiskohti on hoovis 27 ning lisaks 10 parkimiskohta on maja esimesel korrusel.

Elamul on autonoomne gaasiküte ja kõikides korterites sundventilatsioon. Ostjatel on võimalus valida endale sobiv siseviimistlus.

Piirkonda iseloomustab arenenud taristu. Läheduses on Rocca al Mare kaubanduskeskus, Saku Suurhall, Vabaõhumuuseum, ratsaspordibaas, Premia Jäähall, spordiklubid Status Club ja MyFitness ning loomaaed. Mõnesaja meetri kaugusel uutest korteritest on merelaht koos valgustatud promenaadi ja terviseradadega.

Ober-Hausi kinnisvara hindaja, Rain Räti, sõnul on viimase aasta jooksul uute korterite hinnad tõusnud vähemalt 15% ja täna vaadeldavas projektis pakutavad korterid on ühed soodsamad.
AS Remet on juba alates 1990. aastast Eesti ehitusturul tegutsev firma. Peamisteks teenusteks on ehituse projektijuhtimine, ehitustööde teostamine ja peatöövõtt ning kinnisvaraarendus.

 

Allikas: Ober-Hausi Kinnisvara AS