Pressiteade: Ülimenukas Lasnamäe uusarendus Central Residence sai nurgakivi (lisatud galerii)

nurgakiviEile, 30. märtsil pandi nurgakivi tulevasele Lasnamäe luksuslikuimale korterelamule. Enne ehituse algust on 70% Central Residence’i I etapi korteritest välja müüdud. Eile avalikustati arenduse kodulehel II etapi hinnakiri ja ka seal on juba 25% korteritest ära ostetud.

Suur müügiedu kinnitab, et Lasnamägi pole koht ainult odavatele majadele. Central Residence’i näol on tegu luksusliku siseviimistluse ja tipptasemel tehno- ja valvesüsteemidega arendusega, kus Eestis esmakordselt on valve all kogu hoone territoorium, elu-ja üldruumid ning panipaigad,” sõnas Liven Kinnisvara partner Andres Aavik. Lisaks erainvesteeringutele panustab piirkonda jõudsalt ka Tallinna linn, aidates Lasnamäel kasvada üheks kiiremini arenevaks elurajooniks.“

„Tallinnas on elamuehitus praegu väga aktiivne ja mul on hea meel, et Liven Kinnisvara on valinud partneriks just Nordeconi,“ sõnas Nordecon ASi juhatuse liige Erkki Suurorg.  „Kortermajade ehitamise kogemus on ettevõttel tugev, seda nii ise arendades kui ka ehitajana. Kinnitan, et Liven hea partnerina ning ka kõik korteriostjad võivad olla rahulikud – Nordecon tagab kvaliteetse lõpptulemuse.“

Arendus valmib 2016. aasta lõpus. Hoone maksumuseks kujuneb alla 3 miljoni euro.

Liven Kinnisvara (www.liven.ee) on värske, ent kogenud tegijate juhitav kinnisvarainvesteeringute juhtimise ja kinnisvaraarenduse alal tegutsev ettevõte. Liven Kinnisvara loob asukohast lähtuvalt parima elukeskkonna, milles vorm järgib funktsiooni, kus hoone suhtub austusega ümbritsevasse ning peegeldab moodsat esteetikat. Liven panustab projekti ettevalmistamisse vähemalt sama palju energiat kui selle teostamisse, suheldes partneritega ausalt ja selgelt.

Nordeconi kontsern (www.nordecon.com) hõlmab ettevõtteid, mis on keskendunud hoonete ja rajatiste ehitamise projektijuhtimisele ja peatöövõtule. Geograafiliselt tegutsevad kontserni ettevõtted Eestis, Ukrainas, Soomes ja Rootsis. Kontserni emaettevõte Nordecon AS on registreeritud ja asub Tallinnas, Eestis. Kontserni kuulub lisaks emaettevõttele üle 10 tütarettevõtte. Kontserni 2015. aasta auditeerimata konsolideeritud müügitulu oli 145,5 miljonit eurot. Nordeconi kontsern annab hetkel tööd ligi 700 inimesele. Alates 18.05.2006 on emaettevõtte aktsiad noteeritud NASDAQ OMX Tallinna Börsi põhinimekirjas.

 

Allikas: Liven Kinnisvara