Urmas Sõõrumaa arendusfirma rajab Kadrioru veerde kolm tornelamut

unspecifiedU.S. Invest AS rajab Kadrioru, Kesklinna ja Sikupilli piirile kolm 13-kordset tornelamut nimega Skyline, mille ainulaadne asukoht tagab igale korterile avara vanalinna- ja merevaate.

Skyline’i esimene torn valmib 2017. aasta sügisel ning teine ja kolmas vastavalt 2018. ja 2019. aasta teises pooles. Igas tornis on 47 suurte rõdude ja avara planeeringuga korterit ning esimesel korrusel äripinnad. Parkimine on lahendatud maa-alusel korrusel ning esimese korruse mahus.

U.S. Investi turundusjuhi Ander Sõõrumaa sõnul võimaldab Skyline’i soodne asukoht EASi kõrval mugava ligipääsu Kadrioru parki ja kiire ühenduse südalinna, mis teeb selle atraktiivseks nii rohelust kui linnamelu ihkavale inimesele.

“Skyline sobib nii perekondadele kui ka noortele inimestele,” lausus Sõõrumaa. “Kuna hooned asuvad kõrgel paekaldal, on kõikidel korteritel avar südalinna- ja merevaade ehk tegemist on vägagi esindusliku arendusega silmapaistval kohal. Teisalt on hooned linnakärast sobivalt eemal.”

Vaadet saab nautida nii iga korteri elutoast kui ligi 10 m2 suuruselt rõdult. Lisaks rõdudele on ülemise korruse korteritel katuseterrassid, millelt saab imetleda Tallinnat kogu selle ilus.

Kolme hoone ühiseks kasutamiseks rajatakse 2. korrusele privaatne haljastusega laste mänguväljak, mis teeb sellest sobiva kodu ka peredele. Üle äsja renoveeritud Ilvese silla pääseb mõne minutiga Kadrioru parki jalutama või tervisesporti harrastama. Nii oma sõiduki kui ühistranspordiga pääseb südalinna või Ülemistesse mõne minutiga. Sikupilli lasteaed asub 100 m kaugusel ja Kivimurru lasteaed 250 m kaugusel

Skyline’i tornmajade kõrgus saab olema 78 meetrit merepinnast. Korterite ruutmeetri hinnad algavad 2290 eurost. Igal korrusel on neli korterit, millest kaks on 2-toalised ning kaks 4-toalised. Väiksemat neljatoalist korterit on võimalik muuta avaraks 3-toaliseks korteriks.

U.S. Invest AS on Eesti kapitalil põhinev ning pikaajalise kinnisvara arendamise kogemusega investeerimisfirma. Suurim kinnisvaraprojekt on 75 000-ruutmeetrise pindalaga Rotermanni kvartal. Kokku on arendatud 150 000 ruutmeetrit kinnisvara ning 250 000 ruutmeetrit on arendusjärgus. U.S. Investi meeskonnal on rohkem kui 18 aastane kogemus ning hea maine.

Galerii leiate siit: https://www.dropbox.com/sh/it20u5rf6eseqpf/AACCQeao6GC8J86EZ8uJw7Y3a?dl=0

 

Allikas: U.S. Invest AS