Pressiteade: YIT alustab korterite müüki Mustamäel Mäepealse 28 asuvas korterelamus

Esmaspäev, 12. november 2012 –AS YIT Ehitus alustas korterite müüki Mustamäel Mäepealse elamukvartalis uues, järjekorras seitsmendas korterelamus – Mäepealse 28 elumajas. Korterelamu ehitustööd on käimas ning 2013. aasta suveks valmib elumaja, milles on ühtekokku 40 korterit.

„Mäepealse tänav on jätkuvalt kinnisvaraostjate seas atraktiivne. Mäepealse elamukvartal asub hinnatud, looduslikult ilusas piirkonnas, Nõmme männimetsa ja Mustamäe klindi vahelisel alal. Oleme tänaseks välja arendanud toimiva elukeskkonna, projekti kasuks räägivad mitmed argumendid nagu mõistlik kaugus kesklinnast, samas ka tervisespordirajatiste lähedus. Neil põhjustel on arvukalt peresid valinud Mäepealse elamurajooni oma kodu asukohaks“ selgitab YIT Ehituse juhatuse esimees Margus Põim.

„Mäepealse 28 kortermaja on Mäepealse elamuarenduse II etapi viimane ehk kolmas maja. Kuuekorruseline korterelamu aadressil Mäepealse 28 järgib oma arhitektuurilt kahte eelnevat, samasse ansamblisse kuuluvat maja. Korterid on ehitatud Soomes laialt levinud elamuprojekti alusel, korterid on mõistliku suuruse ja optimaalse planeeringuga. Tänu läbimõeldud kinnisvara-arendusele saame ehitada inimestele kodusid, mida oleks madalate kommunaalkulude tõttu ka odav ülal pidada,“ ütles kinnisvara müügi- ja turundusjuht Ingrit Asavi.

Mäepealse 28 korterelamus valmivad ühe- kuni kolmetoalised korterid netopinnaga 24,9 – 64 m². Kõigil korteritel on rõdu ja panipaigad, mis asuvad maja esimesel korrusel. Igale korterile on ette nähtud parkimiskoht kas maja all või kinnistul, mille tulevane koduomanik saab vajadusel lisaks osta. Hoones on lift. Korterid müüakse koos siseviimistlusega. Rajatava hoone kandekonstruktsiooniks on monteeritav raudbetoonkarkass, maja fassaad koosneb samuti monteeritavatest raudbetoonpaneelidest.

Korterite müük on alanud, uude koju saab sisse kolida alates 2013. aasta augustikuust. Korterite plaanide ja hindadega on võimalik tutvuda YIT kodulehel www.yitkodu.ee.

YIT Ehitus koos sõsarettevõttega YIT Emico on Eesti juhtivaid ehitusettevõtteid, mis kuuluvad Soome suurimasse ehitusteenuseid pakkuva ettevõtte – YiT kontserni. YIT tegutseb neljateistkümnes riigis (Soome, Rootsi, Norra, Taani, Venemaa, Eesti, Läti, Leedu, Saksamaa, Austria, Poola, Tšehhi, Ungari, Rumeenia) ning ettevõttes töötab ligikaudu 26 000 inimest. YIT kontserni 2011. aasta käive oli 4,5 miljardit eurot.

Allikas: YIT Ehitus