Raplamaa suurim kaubanduskeskus pürib perekeskuseks

Raplamaa suurim kaubanduskeskus Rappeli keskus võtab aina enam suuna perekesksusele: mullu lisandus valikusse suur lastekaupade kauplus. Lastemaailm, laiendatud on ka laste mängumaad. Põnnide käsutuses on nüüd varasemast suurem ronimisnurk ning soojemate ilmadega ootab väikesi ronimissõpru ka keskuse esisele platsile püsitatud piraadilaev. “Meie jaoks on  väga tähtis, et Rappeli keskusesse saaks tulla koos perega ning ka pere kõige pisemad saaks keskuses huvitavalt aega veeta,” toonitas Rappeli keskuse turundusjuht Priit Seäsk.

Homme, 11. märtsil kell 12 leiab Raplas Rappeli keskuses aset TÜK Lastefondi heategevuslik tasuta perepäev, mille raames kogutakse annetusi ravitoitu vajavatele lastele.

Kohal on näomaalijad ja Lottemaa tegelased, mõõtu saab võtta paberlennukite täpsuslennutamises ning kaunistada seina värviliste käejälgedega. Perega veedetud toreda päeva jäädvustavad üleannetu fotoseina taustal pildile fotograafid ning häid inimesi rõõmustavad oma etteastetega Getter Jaani ja Izzi in Scarlet. Päeva juhib Lotte. Tasuta perepäev on osa Lastefondi kampaaniast “Üleannetus”, mis tipneb samaaegselt toimuvate üle-eestiliste heategevusüritustega 15 maakonna kaubanduskeskustes. “Loodame Rappeli keskuses vahval perepäeval näha peresid Raplamaalt ja miks mitte kaugemaltki,” kutsus Priit Seäsk huvilisi perepäevast osa saama.

Ajakirjanikud on oodatud Rappeli keskusega tutvuma, oma soovist palume teada anda turundusjuhile: turundusjuht Priit Seäsk, tel. 5185185

Fotosid Rappeli keskusest ja uuenenud mängumaast allalaadimiseks siit:  https://www.dropbox.com/sh/totj8uvppmclsvk/AABQ1VVI0zUVDUcCQV_i5gKna?dl=0

Ligi 5500 ruutmeetri paiknev Rappeli keskus on Raplamaa suurim kaubanduskeskus, kus tegutsevad erinevad toidu- ja tööstuskaupu pakkuvad ettevõtted ning söögikohad. Tuntumatest kaubamärkidest on esindatud Selver, Hesburger, Koduextra, Expert jpt.

Lisainfo:  Priit Seäsk, Rappeli keskuse turundusjuht , tel. 5185185

Fausto ärigrupp on 10-aastase ajalooga Eesti kapitalil põhinev kinnisvaraarendusettevõte, mis keskendub erinevatele kinnisvarainvesteeringutele. Fausto tegutseb kaubanduskinnisvara, büroo- ja elamukinnisvara arendamise, üürimise ja haldamise valdkonnas. Fausto ärigruppi kuulub 8 ettevõtet, mille portfelli kuulub kokku ca 58 000 m2 kaubandus- ja äripinda ning varade maht kokku üle 85 miljoni euro.

 

Allikas: Fausto Grupp