Riviera Viimsi: iga pisemgi detail kutsub nautima slow-living elustiili oma kodus

Viimsis asuva kauni Haabneeme ranna äärde rajatakse peagi modernsed Riviera kodud, mis toovad Eesti rannajoonele killukese Prantsusmaa ja Itaalia ranniku-kuurortite lõputut mereäärset puhkust ja slow-living elustiili.

Liivaranna serval asuvate kodude disainis on aga ammutatud inspiratsiooni Eesti rannikumaastiku ja mere ehedast ilust. Milline hakkab välja nägema Eesti esimene rannaäärne slow-living elukeskkond?

Looduslikud tekstuurid ja ambiance

Riviera Viimsi kodude läbivaks jooneks on elu nautimine: kuidas luua sellist elukeskkonda, kus vaim puhkab ning elu ilu ja võlu ei jää kõige argise kõrvalt märkamata? Selleks, et arvestada tulevaste elanike soovidega, on Rivieras interjööri disaini palett tavapärasest laiem ja valida saab nelja erineva variandi vahel kui ka neid omavahel kombineerida.

Riviera kodude minimalistlik ent detailsusteni viimistletud sisemus on loodud loodusega kokku kõlama. Kortereid ümbritseb pikk rannajoon, kaunis meri ja roheline privaatsust lisav metsatukk. Luksusklassi siseviimistluses kõlavad õhulised, helged ja naturaalsetes toonides lahendused, mis toovad kodudesse mereäärset hingamist ja kergust.

   

Riviera kodudes on kasutusel looduse mustrimängud, mis toovad mereääre ambiance’i otse rannajoonelt kodudesse: ühes paketis leiab näiteks suuremõõdulised travertiinist plaadid, milles kumab läbi liiva muster, teises disainlahenduses aga rannaliivale uhutud adrust inspireeritud roheka tooniga marmori.

Merelainetuse voog jätkub põrandatel, mida katab Prantsuse kalasaba mustriga laudparkett – värvidena on saadaval näiteks šikk helehall ning õhkõrn valgendatud toon. Magamistubade põrandaid ilmestab aga hoopis pehme vaipkate, mis kutsub alustama ja lõpetama oma päeva ümbritsetuna mereranna pehmusest. Tubadel on peituksed, et saavutada tõeliselt puhas ja avar ilme.

Kõik vannitoad on juba sisustatud – peeglid ja valamukapid kuuluvad kodude hinna sisse. Vannitubadesse on valitud maailma tipptootja AXOR kvaliteetsegistid – oma eelistuse saab teha harjatud pronksi, nikli, harjatud musta ja poleeritud musta tooni vahel.

   

 

 

 

 

 

Mereääre valgus ja avarus

Riviera kodud on avarad ja valgusküllased: maast laeni nurgaaknad ja suured klaaspiiretega rõdud võimaldavad võtta ümbritsevast keskkonnast maksimumi. Muutlik ilm, aastaajad ja meri üllatavad elanikke iga päev uute vaadetega, mis mõjuvad avaratest akendest justkui kaunite kunstiteostena.

Korterite juurde kuuluvad kuni 14-ruutmeetrised rõdud, 50-ruutmeetrised terrassid ja läbi kahe korruse planeeringuga penthouse-korterite juurde aga lausa 220-ruutmeetrised katuseterrassid.

Rõdud ja terrassid on korteritele mõnusaks laienduseks, kus saab teha kõike, mida hing ihkab. Naudi sõprade ja pere seltsis head elu ja korralda värskes õhus näiteks terrassipidusid, istumisi, grilliõhtuid, mõnusaid tantsuõhtuid, ümbritsetuna hingematvatest vaadetest keset ühte Eestimaa kaunimat randa. Penthouse korterite terrassidele on tehtud ettevalmistus mullivanni paigalduseks, kuid miks mitte paigutada katuseterrassile ka näiteks pinksilaud või välikino?

Kodu keset loodust

Riviera Viimsi eluhooned asuvad rahulikus eramajade piirkonnas, vahetult kõrval puhas liivarand ning meri.

Riviera kodudes on avarad 2-5-toalised korterid suuruses 58–136 ruutmeetrit ning luksuslikud penthouse-korterid, mis kulgevad läbi kahe korruse. Korterite juurde kuuluvad mõnusad rõdud või terrassid, kust avanevad vaated Tallinna lahele, Haabneeme rannale ning kõrghaljastatud puistule. Iga korteri juurde kuulub ka panipaik ja parkimiskoht maa-aluses parklas.

Suuremate korterite juurde kuuluvad saunad ning kõikidesse penthouse-korteritesse saab ehitada kaminad, mis aitavad luua õdusat ja kodust olemist, eriti sügis- ja talvekuudel, mil meri ja elu rannajoonel on tormisem.