RKAS otsib taas Jõgeva kohtu- ja politseihoone rajamiseks arendajat

Riigi Kinnisvara AS (RKAS) kuulutas välja kirjaliku vähempakkumise Jõgeval Suur tn 1  kinnistule arendaja leidmiseks, kelle kasuks seatakse hoonestusõigus ja kellega sõlmitakse ehitiste ning territooriumi kasutamiseks üürileping. Vähempakkumise üürisumma alghinnaks on ilma käibemaksuta 165 krooni ruutmeetri kohta. Üürisumma ei sisalda sisekoristust ja tarbimisteenuseid.

„RKAS soovib leida uue vähempakkumise kaudu  sobiva arendaja/investori järjekordse kaasaegse kohtu- ja politseihoone rajamiseks,“ selgitas RKASi arenduse projektidirektor Kaupo Pajumäe. „Oleme tõsiselt kaalunud koos lõpp-tarbijaga hoone rajamise vajalikkust ning on hea meel tõdeda, et Eesti Vabariik soovib kohtupidamise ja muid riigi teenuseid pakkuda ka Jõgeva linnas. Samuti oleme muutnud konkursi tingimusi selliselt, et nii pakkujad kui finantsasutused suhtuksid projekti suurema optimismiga. Seega loodame leida uue konkursiga koostööalti ja pikaajalise partneri.“

Pakkumiste esitamise tähtpäev on 29. detsembril 2010  kell 10.00.

Hoonestaja kohustub kinnistule rajama Jõgeva kohtu- ja politseihoone netopinnaga ligi 2 100 ruutmeetrit. Hoonet hakkab kasutama  kohus, kinnistusamet, arestimaja, kodakondsus- ja migratsiooniamet, kriminaalhooldus ja politsei. Lisaks tuleb hoonestajal rajada Suure ja Pargi tänavate äärde parkimisalad ning uus haljastus koos tänavavalgustusega. Hoone peab valmima 2012. aasta suveks.

Rajatava hoone täiendatud mahus eelprojekti on koostanud AS Amhold. Eskiisiga saate tutvuda RKASi kodulehel.

Lisainformatsiooni saamiseks palume pöörduda Riigi Kinnisvara AS projektidirektor Kaupo Pajumäe poole telefonil 606 3433; 501 3735  või meili teel [email protected].  Vähempakkumise dokumente väljastatakse eelregistreerimise teel, palume huvilistel ühendust võtta Kadri Lemberiga telefonil 606 3416 või meili teel [email protected].

Allikas: Annika Loigu/Riigi Kinnisvara AS