SEB-st kodulaen 40 aastaks lisatagatise olemasolul omafinantseeringuga 0 krooni

SEB pank ja Uus Maa Kinnisvarabüroo korraldavad täna  kella 16.00-st kuni 20.00-ni Kinnisvarapäeva Ülemiste ja Kristiine keskustes. Kõikidel keskuste külastajatel võimalus uurida Uus Maa Kinnisavarabüroo maakleritelt, millised on täna turul parimad kinnisvarapakkumised; kolimismaakleritel, millised võimalused on oma vara kvaliteetseks kolimiseks; ning laenuhalduritelt SEB soodsaid kodulaenu tingimusi.

Ainsana Eestis pakub  SEB  kodulaenu koos laenumaksete kindlustusega. Laenumaksete kindlustus tagab laenusaajale laenumaksete tasumise 12 kuu jooksul juhul, kui laenusaaja kaotab ootamatult töökoha või jääb õnnetuse või haiguse tõttu ajutiselt töövõimetuks. Laenumaksete kindlustuse teenuse pakkuja on Genworth Financial. Kinnisvarapäeva eripakkumisena on koha peal jagatava flaieri ette näitamisel laenu lepingutasu 1000 krooni (tavaliselt 1% laenusummast). Laenu on võimalik  võtta kuni 40 aastaks ja lisatagatise olemasolul on omafinantseering 0 krooni .

Uus Maa Kinnisvarabüroo esitleb klientidele parimaid kinnisvara pakkumisi ning kvaliteetset kolimisteenust.

Uus Maa Kinnisvarabüroo annab Kinnisvarapäeva raames ka kõigile teada, et nende vahendustehinguga saab klient kingiks kaasa ühe tasuta teenuse: energiamärgise väljastamise, hindamise, remondi, kolimise või ehituse kvaliteedi kontroll.

Käesolevad SEB pakkumised kehtivad oktoobri lõpuni.