Ühinenud Kinnisvarakonsultandid OÜ ja Kinnisvarakool teevad koostööd

Ühinenud Kinnisvarakonsultandid OÜ ja Kinnisvarakool OÜ sõlmisid koostöökokkuleppe, millega Ühinenud Kinnisvarakonsultandid OÜ konsultandid peavad 2013. õppeaastal Kinnisvarakoolis loenguid selle eest tasu küsimata.

“Peame Kinnisvarakooli tegevust väga oluliseks. Oleme kindlad, et peamiseks teguriks, mis aitab kinnisvaravaldkonna ja kinnisvaramaakleri elukutse mainet avalikkuse silmis tõsta on kinnisvaraturul tegutsejate pädevuse ja teadmiste suurenemine,” kommenteeris Ühinenud Kinnisvarakonsultandid OÜ juhatuse liige Urmas Tehver. “See on põhjuseks, miks otsustasime Kinnisvarakooliga koostöö kasuks ja olla selle toatajaks.”

“Kinnisvarakool on ja jääb suunatuks praktilistele koolitustele, mida viivad läbi parimad praktikud,” lisab Kinnisvarakool OÜ juhatuse liige Tõnu Toompark. “Teadmised otse elust on see, mis pakub koolitusel osalejatele suurimat kasu.”

Ühinenud Kinnisvarakonsultandid OÜ on 2008 aasta detsembris asutatud kinnisvarafirma, mille eesmärgiks on olla hinnatud ja usaldusväärne partner klientidele ja koostööpartneritele, ühendada kompetentseid ja tegusaid spetsialiste ning pakkuda vaba ja inspireerivat töökeskkonda.

2003. aastal asutatud Kinnisvarakool OÜ on keskendunud kinnisvaraalasele baaskoolitusele maakleritele, hindajatele ja eraisikutele. Kinnisvarakool OÜ missioon on tõsta kinnisvaraturuosaliste professionaalsust.

Lisateave

Urmas Tehver
Ühinenud Kinnisvarakonsultandid OÜ
Juhatuse liige
+372 513 1410
[email protected]
www.upc.ee
Kinnisvarakool OÜ Tõnu Toompark
Kinnisvarakool OÜ
Juhatuse liige
+372 525 9703
[email protected]
www.kinnisvarakool.ee