Uus KV.EE kinnisvaraturu ülevaade ilmub 10/05/2011

Eesti kaartTeisipäeval 10/05/2011 ilmub uus KV.EE kinnisvaraturu ülevaade. Värske analüüs pöörab tähelepanu kõikides Eesti maakonnakeskustes ja teiste suuremate kinnisvaraturu piirkondade elamispindade turul toimuvale.

KV.EE kinnisvaraturu ülevaade keskendub jätkuvalt toimunu kiretule kirjeldamisele läbi numbrite ja graafikute. See läbi annab KV.EE kinnisvaraturu ülevaade ainsana võimaluse saada teada, mis toimub kodukandi kodude tehingute ja hindadega.

“Siiski ei ole me ära unustanud üldisemate kinnisvaraturu trendide kirjeldamist,” räägib ülevaate koostaja Tõnu Toompark. “Toome lühidalt välja oluliste kinnisvaraturgu mõjutavate tegurite ülevaate, mis aitab detailsemat piirkondade infot paremini mõista.”

“KV.EE kinnisvaraturu ülevaade moodustab KV.EE blogi, foorumi ja kinnisvarastatistika moodulite kõrval osa infopaketist, mille kaudu pakume kinnisvara ostjatele ja müüjatele taustainfot kinnisvaraturul toimuvast,” kommenteeris ülevaadet portaali KV.EE juhataja Tarvo Teslon. “See aitab kõigil turuosalistel teha paremaid kinnisvaraotsuseid.”

Ülevaade on allalaaditav:

Ülevaate, kinnisvaraturu ja portaali KV.EE tegemiste-toimetamiste kohta on võimalik esitada küsimusi ülevaate koostajale Tõnu Toompark’ile ja portaali KV.EE juhatajale Tarvo Teslon’ile käesoleva uudise kommentaarina. Küsimustele vastatakse 10/05/2011 kell 10.00-12.00.