Uus Maa alustas korterite müüki moodsas südalinna funkmajas

Kreutzwaldi-9-1Uus Maa Kinnisvarabüroo alustas koostöös Perton Ehitusega Tallinna südalinnas, aadressil Kreutzwaldi 9 rajatavas funktsionalistlikus elu- ja ärihoones korterite ja äripindade müüki.

„Pakkumisel on 6 unikaalset, terrasside või rõduga korterit ja 2 terrassidega äripinda. Atraktiivne asukoht ja maja arhitektuurne ilme on ostjates suurt huvi tekitanud ning tänaseks on mitu korteriomandit juba broneeritud. Oluliseks lisaväärtuseks on peetud rõdusid ja terrasse ning maja-alust garaaži,“ kommenteerib korterite müügiga tegelev Uus Maa Kesklinna ja Kadrioru piirkonna konsultant Margit Sild.

Kreutzwaldi 9 välis- ja siselahendustesse on panustatud hoone asukohale vääriliselt ning ostjaskonna potentsiaalse sihtgrupi ootustele vastavalt. Nii ilmestavad fassaadi klaasseinaga lift, rõdud/terrassid ja mustast graniidist peatrepp. Hoone iga korrus on erineva suuruse ja plaanilahendusega, igal korteril on kas rõdu või katuseterrass.

Elamise teevad mõnusaks maja-alune garaaž ja väike korterite arv. Akendest avanevat vaadet ei häiri radiaatorid – toasooja tagab vesipõrandaküte. Kodukulud aitavad mõistlikul tasemel hoida 3x paketiga aknad ja soojustagastusega ventilatsioonisüsteem.

Hoone välisilme loovad hele fassaadikrohv, mis on osaliselt kaetud musta komposiitplaadiga ning esimese korrusel eksponeeritav betoonpind. Siseviimistluspaketid on pealkirjadega Novell ja Etüüd. Novell on poeetiline, luuleline, inspireeritud raamatutest ja kirjasõnast. Paketi tonaalsus on hele ja karge, vannitoas kasutatud plaat meenutab modernses võtmes raamaturiiulit. Etüüd on aga ekspressiivne, maaliline, loominguline, inspireeritud maalikunstist ning väljendub veidi julgemas tumedate aktsentidega värvigammas. Samal ajal on kogu tonaalsus soe ja hubane.

Maja ehitus algab märtsis ning hoone valmib 2016. aasta alguses. Projekti arendaja on Perton Ehitus, maja ehitab Kaamos Ehitus.