Armsad ideed emadepäevaks

Emadepäev on juba sel nädalavahetusel, siin on mõned armsad kingiideed, mida on lihtne ise valmistada ja mis emale kindlasti naeratuse näole toovad.

Tehke emale meeleolukas kollaaž fotodest ning pange see kaunisse raami. Tänapäeval on saadaval väga palju erinevaid kollaažide valmistamise “tööriistu” nii arvutitele kui nutiseadmetele. Üks, millega imelihtsalt saate koostada kollaaže ja omanäolisi õnnitluskaarte, on paljude turundajate poolt kiidusõnu saanud www.canva.com . Nutiseadmetele pakutav rakenduste valik on väga suur, mille hulgast kindlasti õnnestub leida endale sobivaim.

kingitus emale

Fotod võib raami või paberile kleepida ka südamekujuliselt.

kingitus emale 9

“Emme, sina oled meie päike”. Tühjale lõuendile saab väikeste abilistega koostöös maalida emale päikese, mis särab südamlikult ka kõige hallimatel päevadel.

kingitus emale 10

Saada vanaemale kallistus. Kui vanaema elab kaugel ning nädalavahetusel talle külla ei jõua, siis saada vanaemale elusuuruses kallistus. Suurele paberirullile saab päris originaalsuuruses kallistuse joonistada koos õpetusega, kuidas seda kasutada.

kingitus emale 11

Emmedele ikka meeldivad ehted. Meisterda ise nööpidest armas käevõru.

kingitus emale 2

Kui sinu ema või vanaema on suur raamatusõber, siis tee talle laste või lastelaste piltidega järjehoidja.

kingitus emale 7

Äkki on emal seismas mõni käekell, mis ootab taasavastamist?  Kasuta juhust ning asenda tavaline kellarihm mõne kevadise salli või põneva paelaga.

kingitus emale

Kata emale pidulik hommikusöögilaud. Serveeri emale voodisse tassike kohvi või värskelt pressitud mahl koos värskete ajakirjadega. Las tema täna hommikul puhkab kuni ülejäänud pere köögis ettevalmistusi teeb. Võta kapist välja pidupäeva nõud, aseta vaasi värsked lilled, tee mõned põnevad võileivad kasutades selleks näiteks piparkoogivorme ning kutsu oma ema hommikusöögile. Hingest tulnud kingitus või tänukaardike ja suured soojad kallistused on iga ema lemmikkingitus.

kingitus emale 17

Kõige rohkem kodusid leiad kinnisvaraportaalist KV.EE

kingitus emale 18

 

Loe ka: Lihtsad nipid, kuidas kodu kevadiselt kaunistada

5 nippi, kuidas luua oma kodus õnnelikum elukeskkond