BONAVA EESTI PRESSITEADE: Endise Kadaka aiandi maadel laiub 7000-ruutmeetrine park

Endise Kadaka aiandi maadel laiub 7000-ruutmeetrine park

Elamuarendusettevõttel Bonava on valmis saanud Uus-Mustamäe naabruskonna südames ligi 7000 ruutmeetrine park, kus kogu pere leiab ühiseid ajaveetmisvõimalusi. Pargis korraldati naabruskonna elanikele meeleolukas sündmus ning sellega anti park Mustamäe Linnaosa Valitsusele üle.

Uus-Mustamäe, kus esimesed kodud valmisid 2019. aastal ning seitsme aasta jooksul valmib kokku 850 uut korterit, saab olema kaasaegseim terviklik elupiirkond Mustamäel. Endise Kadaka aiandi seni kasutuseta seisnud tühermaa asemel laiub nüüd värskelt avatud 7000-ruutmeetrine hoolikalt planeeritud park, kus ajaveetmisvõimalusi jagub igale maitsele. Sealt leiab mänguväljakud, viljapuud, piknikuala, välijõusaali ja unikaalse pumptrack trikiraja.

Et park väärikalt linnaosa elanikele avada, korraldati pargis üheskoos Mustamäe Linnaosa Valitsusega meeleolukas õhtupoolik muusika, Keerdtrepi trikiratturite ja toidukaravaniga.

Mustamäe 60. juubeliaasta puhul kinkis Bonava linnaosa elanikele näituse piirkonna ajaloost. Näitus on avatud iga ilmaga ning iga huviline saab uudistada, kuidas kodukoht on aastate jooksul arenenud kaasaegseks naabruskonnaks.

Bonava Eesti müügi- ja turundusjuhi Lauri Laanoja sõnul on Mustamäe kaasaegseim uusarendus võitnud klientide poolehoiu. „Piirkonda eelistavad koduostjad, kes soovivad elada suuremast linnakärast veidi eemal, kuid kelle jaoks on oluline terviklik elukeskkond ja kiire ühendus südalinnaga,“ märkis Laanoja.

Tänaseks on valmis saanud 440 kodu, kus juba sees elatakse. Kodude läheduses asuvad koolid ja lasteaiad, huvikool, Mustika keskus, spordiklubi, kino ja Mustamäe keskus.

Tutvuge lähemalt Bonava uusarendustega: bonava.ee

Fotogalerii link. Fotograaf: Aron Urb.

Lisainfo:

Johanna Tau

Bonava Eesti OÜ

Kommunikatsioonispetsialist

[email protected]

+372 516 6524

Bonava on Euroopa juhtiv elamuarendaja, kelle eesmärk on luua õnnelikke naabruskondi paljudele inimestele. Bonava on esimene elamuarendaja Euroopas, kelle kliimaeesmärgid on saanud Science Based Targetsi (SBTi) heakskiidu. Ettevõtte 2100 töötajat ehitavad kodusid Saksamaal, Rootsis, Soomes, Norras, Peterburis, Eestis, Lätis ja Leedus. Grupi müügitulu oli 2021. aastal ligikaudu 1,5 miljardit eurot. Bonava aktsiad ja roheline võlakiri on noteeritud Nasdaqi Stockholmi börsil.