Fotod: East Capital Real Estate rajab Vesse kaubanduskeskuse kõrvale McDonald’si kiirtoidurestorani

Smuuli McDonald’si kiirtoidurestoran sai nurgakivi ja peeti sarikapidu. Fotol paremalt: Vladimir Janevski – McDonald’s Baltikumi tegevdirektor Madis Raidma – East Capital Real Estate AS tegevjuht Lauri Tomp – Evicon Ehitus OÜ projektijuht Martin Otsa – East Capital Real Estate AS juhatuse liige ja investeeringute juht

Tallinnas Vesse Kaubanduskeskuse juures avab käesoleval sügisel uksed McDonald’si kiirtoidurestoran. Hoone kerkib East Capitalile kuuluvale kinnistule, kus ankurrentnikud on Coop Maksimarket ja Bauhof.

Kolmapäeval sai Tallinnas aadressil J. Smuuli tee 43 rajatav hoone nurgakivi ja ühtlasi peeti sarikapidu. Hoonet hakkab üürima Premier Restaurants Eesti OÜ, mis opereerib Balti riikides McDonald’si kiirtoidurestorane.

“Meil on hea meel avada sel aastal Eestis järjekordne McDonald’si restoran, seekord Tallinnas Smuuli teel. Kõige uuemas McDonald’si restoranis saavad meie külastajad tellida lemmiktoite veelgi mugavamalt ja kiiremini tänu McDrive, McCafé ning Pargi ja Telli ostukanalite olemasolule. Oleme põnevil, et saame peagi oma uksed avada,” ütles McDonald’s Baltikumi tegevdirektor Vladimir Janevski.

„Smuuli tee ja Peterburi tee ristmik on üks Tallinna suurimaid liiklussõlmi, tänu millele on ka piirkonna kaubandus- ja toitlustusettevõtete külastatavus väga hea. Avatava restorani näol saab tegu olema kolmanda McDonald’siga Lasnamäel ja seitsmendaga Tallinnas ning see on väga hea täiendus kinnistul asuvatele Coop Maksimarketile ning Bauhofile. Rajatav restoranihoone on East Capitali jaoks sümboolse tähendusega, sest tegu on meil ühena vähestest nullist rajatud uusehitisega – teised meie Balti portfelli kuuluvad enam kui 20 hoonet on omandatud valmisarendatud kujul,“ ütles East Capital Real Estate AS-i juhatuse liige Martin Otsa.

 

Sügisel valmiv McDonald’si kiirtoidurestoran

„Tänu osapoolte tihedale ja sisukale koostööle liigub tööprotsess kvaliteetse lõpptulemuse poole. McDonaldsi restoran on väga kindla kontseptsiooniga ning seega nõuab tööde planeerimine kindlasti tavapärasest suuremat peenhäälestust ja seda kõikidelt osapooltelt. Lisaks on lühikese tähtajaga objektide puhul suur kaal pikaaegsete tarnete õigeaegsel planeerimisel, eriti just käesoleval aastal ja sellega on meeskond hästi toime tulnud,“ ütles ehituse peatöövõtja Evicon Ehitus OÜ juhatuse liige Hannes Viks.

Nurgakivi ajakapslisse said värsked ajalehed, arhitektuurne korruse plaan ning McDonald’si menüü. Kapsliga toimetavad (fotol paremalt): Martin Otsa – East Capital Real Estate AS juhatuse liige ja investeeringute juht Madis Raidma – East Capital Real Estate AS tegevjuht

 

East Capital Baltic Property Fund III koosseisu kuuluvale kinnistule rajatava hoone üüritav pind on 371,7 ruutmeetrit ja selle projekteeris Projekt363 OÜ, ehituse peatöövõtja on Evicon Ehitus OÜ ning omanikujärelevalvet teeb Ahti Väin Konsult OÜ.

Ürituse fotod (autor: Magnus Heinmets) leiab siit.

 Kontakt:

Martin Otsa, East Capital Real Estate AS, juhatuse liige
+372 640 6650
[email protected]

East Capital Real Estate on üks juhtivaid kinnisvara valdkonnas tegutsevatest varahaldusettevõtetest Balti riikides, millel on meeskonnad kõigis kolmes riigis. Ettevõte  juhib kolme kinnisvarafondi koguväärtusega 400 miljonit eurot, mis sisaldab 330 000 ruutmeetrit üüripinda kokku 19 erineval kinnistul.

East Capital Real Estate on osa 1997 aastal asutatud East Capital grupistTegemist on iseseisva varahaldusettevõttega, mis spetsialiseerub arenevatele ning kiire majanduskasvuga turgudele.

Rohkem infot: www.eastcapitalrealestate.com.