Ideaalsed kodud peredele Tallinna lähedal – Uus-Peetri kodu

Uus-Peetri Kodu on hea lahendus perele, kes otsib mugavat ja kvaliteetset korterit Tallinna lähedal. Uus-Peetri Kodu uusarendus asub hinnatud ja logistiliselt hästi läbimõeldud lahendustega Peetri alevikus.

Igapäevaeluks vajalikud teenused on tervisliku jalutuskäigu kaugusel. Läheduses on koolid, lasteaiad ning sportimisvõimalused. Autoga sõidab Ülemiste liiklussõlmeni vaid 5 minutit. Ühistranspordi kasutajatele on olemas peatused Uus-Peetri Kodu vahetus läheduses.

Uus-Peetri Kodu arenduses ehitatakse kokku kuus kahe sissepääsuga kahekorruselist maja, igas 20 korterit. Majad on paigutatud kinnistule nn vabaplaneeringu põhimõttel, et kõikide elamute ümber jääks piisavalt õhuruumi ja päikesevalgust. Valikus on kahe- kuni viietoalised korterid, millest 1. korruse omadel on terrass ja 2. korruse korteritel rõdud. Majade vahele rajatakse kinnistusisesed kergliiklusteed, kõrghaljastusega rohealad istumiskohtade ja laste mänguväljakuga. Parkimisplatsid on projekteeritud elamute sissepääsude lähedale kahes suunas ümber kinnistu piiride.

Uus-Peetri kodupoena asub alevikus Peetri Selver. Meie vahetusse lähedusse jäävad uus Järveküla kool koos staadioni ja palliväljakutega ja Baltikumi suurim elamusspordikeskus Spot of Tallinn, kus lisaks ekstreemspordiharrastajatele leiavad endale tegevust ja elamust igas vanuses huvilised. Tervisliku jalutuskäigu kaugusel on Peetri Lasteaed-Põhikool staadioni ja spordikeskusega ning värskelt valminud 180-kohaline Aruheina lasteaed.

Tule tutvu Uus-Peetri Koduga KV.EE Kinnisvararallil, mis toimub laupäeval, 28. aprillil, kus uusarenduste uksed Tallinnas, Harjumaal ja Pärnus on avatud kell 11:00 kuni 15:00.

Tutvu kõikide Kinnisvararalli pakkumistega SIIN