Kristiine City- kodu kesklinna lähedal

Kristiine City kaasaegsed kortermajad asuvad vaikses ja rohelises sisekvartalis.  Luuakse terviklik urbanistlik keskkond, mis rajaneb kaasaegse linnaplaneerimise põhimõtetel, kuid mille keskmes on ennekõike inimeste soovid ja vajadused. Kompaktne, mitmekesine ning roheline linnakeskkond, mida naudiksid inimesed, kes seal elavad ning töötavad. 

Majad asuvad logistiliselt suurepärases asukohas- piisavalt lähedal südalinnale ning ka loodusele. Kaubanduskeskused, spordiklubid, kohvikud- kõik on lähedal. Maja vahetus läheduses on ka ühistranspordipeatused. Lisaks esimesel korrusel asuvate panipaikadele on olemas ka ruumikad korterisisesed panipaigad. Hoone eriline disain annab võimaluse ehitada kõrgematele korrustele eksklusiivseid kortereid, mille juurde kuuluvad suured terrassid ning katuseaiad. Maja keskmes asuvad sisehoov ning trepikojad ja liftid, mis ühendab kõiki korruseid alates parklast.

Territooriumil on maa-alused parklad, spordi- ning mänguväljakud. Parklakorrusel on ka elektriautode laadimisvõimalus. Korteritesse pääseb mugavalt koos lapsevankriga ja ratastoolis- olemas on kaldtee ning lift.

Elamud on madala energiatarbimisega, majad kuuluvad B energiaklassi. Ehituslahendused on kvaliteetsed, korterid on soojapidavad, hea helipidavusega ja soojustagastusega ventilatsiooniga. Vesipõrandaküte on terves korteris.

Tule tutvu Kristiine  City arendusega KV.EE Kinnisvararallil, mis toimub laupäeval, 28. aprillil, kus uusarenduste uksed Tallinnas, Harjumaal ja Pärnus on avatud kell 11:00 kuni 15:00.

Tutvu kõikide Kinnisvararalli pakkumistega SIIN