Martensi maja- esmaklassiline kodu Pärnu kesklinnas

Nõudlikule maitsele loodud elegantne “Martensi maja”. Linna keskseima asukohaga hoone pakub täiesti uut kvaliteeti nii A-klassi äri- ja büroopindade kui kõrgematel korrustel asuvate esmaklassiliste korterite näol, mille akendest avanevad parimad vaated nii vanalinnale kui uue linnakeskuse ärikvartalile.

Punastest käsitöötellistest fassaadiga elu- ja ärihoone projekt on esinduslik, kompromissitu kvaliteedi ja detailideni läbitöötatud siselahendustega. Majas on 2 lifti ning mitmed teised premium- klassi omadused. Martensi majas on kõrged standardid.

Piiratud arv eksklusiivseid kortereid asub maja kõrgematel korrustel. 1-3 toalistele korteritele lisandub avara rõdu pind. Esmaklassiliste korterite puhul kasutatakse vaid kvaliteetseid siseviimistlusmaterjale. Sisekujundaja poolt lahendatud interjöörid on avara ja läbimõeldud planeeringuga, tubade kõrgus lausa 3,3 m. Elutoa ulatust pikendab rõdule avanev suur lükandaken. Kodusoojuse tagab vesipõrandaküte, maast laeni kvaliteetaknad ning soojustagastusega sundventilatsioon. Martensi maja suurepäraste vaadetega linnakorteritest saavad armastatud kodud ka kõige nõudlikumatele ostjatele.

Tule tutvu elegantse Martensi majaga KV.EE Kinnisvararallil, mis toimub laupäeval, 28. aprillil, kus uusarenduste uksed Tallinnas, Harjumaal ja Pärnus on avatud kell 11:00 kuni 15:00.

Tutvu kõikide Kinnisvararalli pakkumistega SIIN