Liven Kinnisvara rajab Merimetsa viis merevaatega kortermaja

Liven Kinnisvara ehitab Tallinnasse Merimetsa piirkonda viis merevaatega kortermaja, mille kontseptsiooni autoriks ja projekteerijaks on PIN Arhitektid.

Lahepea tänavale, merepiiri ja Merimetsa parkmetsa nurgale kavandatav elamukvartal koosneb viiest 3-4kordsest kortermajast, mille vahele luuakse suur siseõu. Korterid saavad olema maast laeni akende ja kõrgete lagedega.

Liven Kinnisvara partneri Andero Lauri sõnul ühendab arendus paljude Eesti elanike täitumatuna näiva unistuse – omada kodu linnas ja maal, mere ääres ja metsa veerel.

“Arhitektuurikonkursi võitis töö, mis leidis ideaalse tasakaalu inimese ja keskkonna vahel, pakkudes korraga privaatsust ja avarust ning asukohale omast rahu ja vaikust,” ütles Laur

Merimetsa arenduse ehituse algust planeerib Liven Kinnisvara hiljemalt kahe aasta pärast. Nagu kõikide Liveni projektide puhul, on ka siin varajastel huvilistel võimalus tulevast kodu oma soovide järgi projekteerida ja kujundada.

PIN Arhitektide jaoks on see Vääna 11 arenduse järel teine koostööprojekt Liven Kinnisvaraga. Arhitekt Jaan Porti sõnul on Liven meeldivalt nõudlik arendaja, sest ei soovi ehitada pelgalt maju, vaid hingega kodusid.

“Liveni puhul me teame, et nad ei tee ühtegi projekti anonüümsele kliendile, vaid arendavad seda algusest lõpuni justkui endale ja kuni viimase hetkeni saab tulevane koduomanik projektis kaasa lüüa,” sõnas Port. “Mul on hea meel, et meie nägemus kodust Merimetsa rahus ja vaikuses ühtis Liveni omaga ning usun, et inimesed leiavad siin täpselt selle, mida nad otsivad.”

Merimetsa arendus pakub aktiivsele inimesele rohkelt liikumisvõimalusi – kergliiklusteid mööda on mugav liikuda Rocca al Maresse, Kakumäele või kesklinna. Merimetsa parkmetsas võib aastaringselt sportida valgustatud radadel ning kvartaliesisel liivarannal nautida päikeselisi suvepäevi.

Liven Kinnisvara on värske, ent kogenud tegijate juhitud kinnisvaraarenduse ettevõte, mis on 3 aastase tegevuse jooksul võtnud Tallinna elamuturul kindla koha. Liven Kinnisvara väärtustab head arhitektuuri ning loob asukohast lähtuvalt parima elukeskkonna. Liveni meeskond panustab projekti ettevalmistamisse vähemalt sama palju energiat kui selle teostamisse ning suhtleb oma partneritega ausalt ja selgelt.