LVM Kinnisvara alustas Tallinna südames valmiva uue elamu- ja ärikvartali müügiga.

Detsembris valminud Juhkentali Residents on esimene elamuarendusprojekt Tallinna südamesse kerkivast uuest kokku ligi 200 000 m² elamu- ja ärikvartalist.

Juhkentali Residentsi müügikonseptsioon erineb siiani Eestis uute korterelamuarendusprojektide müügipõhimõtetest, sest esmakordselt alustatakse korterite müügiga peale hoone valmimist. Samas ei tähenda see seda, et uutel omanikel puuduks võimalus kujundada oma südalinna kodu vastavalt oma maitsele ning vajadustele.

„Enam ei pea korteri ostja projekdokumentatsiooni järgi oletama, milline hakkab välja nägema tema südalinna residents, vaid kõik hoonega seonduv on reaalselt valmis. Võimalikult parema ettekujutse saamiseks valmib lähiajal ka majas näidiskorter, mille sisekujunduse oleme tellinud tippsisearhitektilt Tiiu Truus´ilt. Kõik teised korterid valmivad ostja ootustele vastavalt ehk loomulikult rätsepatööna “ ütles LVM Kinnisvara Tallinna büroo juhataja Indrek Peedo.

Kuna Juhkentali Residents asub Tallinna südames, siis on suurt tähelepanu pööratud nii ehitukvaliteedile, energiasäästule, kui ka heli- ja müranormidele. Tulevasel ostjal on võimalik tutvuda nii vastavate dokumentide, ekspertiiside, mõõtmistulemuste, kui ka auditi tulemustega.

Juhkentali Residentsi arendajaks on Bariot Group, ehitajaks AS Remet. Juhkentali Residentsi on projekteerinud AB Ain Koit. Näidiskorteri sisekujunduse autoriks on sisearhitekt Tiiu Truus. Müügiga tegeleb LVM Kinnisvara.

LVM Kinnisvara on 1992. aastal asutatud kinnisvarafirma, kellel on esindused Tallinnas, Pärnus ja Kuressaares ning kelle teenuseid on kasutanud enam kui 20 000 klienti. Ettevõttel on hetkel müügis 830 kinnisvaraobjekti.

Lisainformatsioon:
Ingmar Saksing
LVM Kinnisvara
+372 50 13320
[email protected]
www.lvm.ee

Allikas: Ingmar Saksing/LVM Kinnisvara