Ober-Hausi Kinnisvara alustas Uus-Tatari 12 korterite müüki

2014.a sügisel valmib Kesklinnas, Veerenni asumis, Uus-Tatari tänaval, uus 28 korteriga korterelamu. Tuntud ja hea kvaliteediga AS REMET´i poolt ehitatud kortereid iseloomustab kaasaegne funktsionaalne planeering, logistiliselt hea asukoht ja mõistlikud hinnad. Kortereid saab broneerida ja osta juba praegu.

5- korruseline korterelamu rajatakse rahulikku sisekvartalisse. Korterid on 1-, 2-, 3- ja 4- toalised. Viimase korruse korteritel on suured katuseterrassid. Parkimine on korraldatud maja 0-korrusel. Parkimiskohti maja all on kokku 22, lisaks 3 kohta tänaval.

Elamul on kaugküte ja kõikides korterites on ventilatsiooniagregaat. Ostjatel on võimalus valida endale sobiv siseviimistlus. Siseviimistluses saab valida 3 erineva paketi vahel.

Hoone asub Tallinna südalinna lähistel. Läheduses asuvad Stockmann, Moetänav ja Tallinna Spordihall ning kõigest jalutuskäigu kaugusel ka lasteaed, kool ja ühistranspordi peatused. Hoone asub logistiliselt suurepärases asukohas, kus kõik eluks vajalik on käe-jala ulatuses, Tegemist on vaikse ning rohelise piirkonnaga, kus ka kõige rahulikum pere leiaks endale meelepärase elukoha.

Ober-Hausi Kinnisvara analüütiku Rain Räti sõnul on viimase aasta jooksul kesklinnas uute korterite hinnad tõusnud 10-15% ja täna vaadeldavas projektis pakutavad korterid on ühed soodsamad.

 

Allikas: Ober-Hausi Kinnisvara