Otsime üürnikke 2015 a. kevadel valmivasse lao- ja büroohoonesse Peetri alevikus – 83

image00Valmimas on uus ärihoone, mis asub Tallinna kesklinnast kõigest 6 km eemal, kiviviske kaugusel lennujaamast ja seda kõike otse Tallinna linna piiri ääres, Tartu maantee kõrval.

Uue ja paindlike ruumilahendustega ärihoone ehitamisel on silmas peetud nii väiksemate, keskmistele kui ka suuremate kaubandusettevõtete igapäevaseid vajadusi. Sellest tulenevalt leiavadki meilt omale sobiva lahenduse nii need firmad, kellel on vaja ainult minimaalselt laopinda koos paari-kolme töökohaga kui ka need, kelle igapäevaeluga kaasneb sajapealine personalivägi ja kasvõi 1000 m2 jagu aktiivselt kasutatavat laoruumi.

Majajuht

1. korrus: erinevad kaubandus-, büroo- ja laopinnad koos sissepääsude ning laadimissildadega
2. korrus: kõigi laopindade ühisaatrium ning erinevad büroopinnad
3. korrus: avar ja valgusküllane ühiskasutatav köök koos eri suurusega koosoleku- ning bürooruumidega.

NB! Kõigile korrustele on soovi korral võimalik luua ka iga üürniku spetsiifilistest vajadustest lähtuvad olmeblokid.

Ka parkimislahenduste hulgast leiab iga ettevõte just omale sobiva – vajaliku arvu parkimiskohti hoone soklikorrusel või kinnistu ääres paikneval parkimisalal. Ja mis veel eriti hea – meie territooriumil saab olema piisavalt ruumi, et isegi suuremad kaubaautod saaks hõlpsalt ja muretult manööverdada ning parkida. Juurdepääs tulevasele kinnistule avatakse lausa territooriumi mõlemast otsast – nii Tartu mnt. pealt tulles kui ka uue Selveri juurest Mõigu teele keerates.

Hetkel pakumegi Teile suurepärast võimalust planeerida oma firma jaoks sobiva planeeringu ning asetusega äri- ja laopinnad, et luua üheskoos Teie ettevõtte ning töötajate vajadustele vastav rätseplahendus, kus oleks isegi aastakümnete pärast turvaline, mugav ja kindel igat tegusat tööpäeva alustada.

Ootame Teie päringuid ja täpsustavaid küsimusi, et saaksime uut ärihoonet juba detailsemalt tutvustada ning teha just Teie ettevõtte vajadustele sobiv pakkumine.

 

Allikas: Domus Kinnisvara