Pressiteade: Endover Kinnisvara ja Crowdestate’i värske koostööprojekti tulusus on 12,25%

_Heina 5_Endover_tänavamaja2Täna algab Heina 5 ühisrahastuse märkimine

Endover Kinnisvara ja Crowdestate’i värske koostööprojekti tulusus on 12,25%

Täna algab Endover Kinnisvara rekonstrueeritava Heina tänav 5 ühisrahastus. Koostöös ühisrahastusplatvormiga Crowdestate pakutakse selle liikmetele võimalust rahastada arendusprojekti kokku 200 000 euro ulatuses. Crowdestate’i liikmete tehtavate investeeringute fikseeritud netotulusus (IRR) on 12,25% aastas.

Endover Kinnisvara tegevjuht Robert Laud: “Täna käivitasime Endover’i ja Crowdestate’i kolmanda koostööprojekti, et vabastada Heina tänav 5 projekti investeeritud omakapital. Üks projekti tugevusi on kindlasti see, et tänaseks on seal müüdud juba 62% korteriomanditest. Pelgulinn on Tallinnas populaarne elamiskoht, vaid aastaga on seal kinnisvaratehingute arv kasvanud 26%.

Meie käesoleva aasta varasemad head tootlust pakkunud rahastused, Villa Soans (Raua 25) ja Toompuiestee 13, märgiti ära esimeste tundide jooksul: viimane neist rekordilise 3 tunniga.”

Crowdestate’i juht Loit Linnupõld: “Koostöös tugeva arendaja Endoveriga oleme märgatavalt laiendanud inimeste võimalusi kinnisvarasse investeerida. Märkimise kiirus on näidanud, et inimestel on vaba raha olemas ja seda tahetakse teenima panna. Crowdestate’i ühine investeerimisjõud ühendab täna ligi 3000 inimest.”

Arendusprojekti raames rekonstrueeritakse Heina 5 kinnistul asuv 20. sajandi alguses valminud miljööväärtuslik hoone ning rajatakse õuele tänavapoolse majaga harmoneeruv hoovimaja. Heina 5 tänavapoolne maja on tammealleel asuv 3-korruseline puithoone. Majas on 8 korterit, millest 6 on käesolevaks hetkeks müüdud. Rohelises avaras sisehoovis asuv ridaelamu tüüpi hoovimaja on 2-tasapinnaline, 5 eraldi sissepääsuga uusehitis, millest tänaseks on müüdud 2 korterit. Korterite juurde kuuluvad suured hoovivaatega rõdud ja avarad terrassid. Puhkealaga haljastatud tagahoovis on vaba aja veetmiseks ruumi ja võimalusi nii täiskasvanutele kui ka lastele.

947 000 miljoni eurose maksumusega arendusprojekt on täies mahus rahastatud ning ehitustegevuse ettevalmistamisega alustati 2014. aasta lõpus. Ehitustegevuse lõpp on kavandatud 2015. aasta septembrisse.

Heina 5 veebileht: http://www.endover.ee/heina5

Crowdestate.eu on uus kinnisvarasse investeerimise platvorm, mis vahendab eelnevalt läbi analüüsitud kinnisvarasse investeerimise võimalusi ning teeb kinnisvarasse investeerimise kättesaadavaks igale soovijale.

Endover Kinnisvara on 1995. aastal asutatud kinnisvarainvesteeringute juhtimise ja kinnisvaraarenduse alal tegutsev ettevõtete grupp, mis tegutseb nii Eestis kui ka väljaspool. Ettevõttel on 20 aastat kogemusi nii hoonete rekonstrueerimisel kui ka uusehitiste rajamisel.

 

Allikas: Endover Kinnisvara