Pressiteade: Keilasse kerkivad moodsad ridaelamud

Ridaelamud on Keilas väga nõutud kinnisvara, sest sihtgrupp lastega perede näol, on alati olemas. Nii alustas Uus Maa Kinnisvarabüroo koostöös Kalda KV OÜ-ga uute ridaelamubokside müüki Keila kesklinna piirkonnas, Kalda põik tänaval.

“Keila on populaarne elukoht – see on rahulik väikelinn, kust Tallinnasse sõit ei võta kaua,” ütles Uus Maa Kinnisvarabüroo kutseline maakler Külli Friedrichson. “Uued, kaasaegsed ja energiasäästlikud kodud kerkivad Keila jõe ja pargi vahetusse lähedusse. Mõisa park on linnale roheliseks pärliks olnud läbi aegade ning viimaste aastate jooksul on see muutunud aina jalutajasõbralikumaks ja ökoloogiliselt tervendavaks paigaks. Samas lähedal on ka kõik eluks vajalikud asutused-ettevõtted.”

Jõekalda uusarenduse I etapp koosneb kolmest ridaelamust, milles on kokku 17 boksi. Praegu on värskelt müüki tulnud esimene ridamaja, milles on 7 boksi. Läbi kahe korruse asetsevad ridaelamuboksid on suuruses 98,5 – 122,6 m², sisaldades nelja magamistuba, avatud köögiga elutuba, sauna, sanitaar- ja tehnilist ruumi. Iga boksi juurde kuuluvad panipaik, oma eraldatud õueala ja kaks parkimiskohta.

Esimese ridamaja ehitus algab märtsis 2017 ning see valmib järgmise aasta veebruaris. Teise ja kolmanda maja planeeritud ehituse algus on juuli-august 2017.

Vaata lähemalt: http://www.joekalda.ee/

 

Allikas: Uus Maa Kinnisvarabüroo