PRESSITEADE: Kommertskinnisvara konsultatsioonifirma Seven Real Estate Advisors sai tunnustatud kahel rindel

Eesti Kinnisvaramaaklerite Koda ja Eesti Kinnisvara Hindajate Ühing autasustasid aasta parimaid rändtiitlitega AASTA MAAKLER 2011 ja PARIM KOLLEEG 2011.  Mõlemad tiitlid leidsid sel aastal omale koha kommertskinnisvaraga tegelevas ettevõttes Seven Real Estate Advisors.

Tiitel AASTA MAAKLER on ringi rännanud juba aastast 2003  ning selle aasta konkursi raames maandus see Katja Kesselman-Zupsmani käte vahele. Katja on tegelenud kinnisvaraga juba alates 2002. aastast. Alustades küll ärikinnisvara maaklerina, jätkas ta peagi elukondliku kinnisvaraga. Suurimad projektid selles valdkonnas olid Brookusmäe arendus vanalinnas ning Osten Tori korterite vahendamine kesklinnas. Tänaseks on Katja naasenud  ärikinnisvara sektorisse olles suurkliendi haldur Sevenis.

Eesti Kinnisvara Hindajate Ühingu rändtiitlile PARIM KOLLEEG kandideerivad EKHÜ liikmed ning tunnustatuimad hindajad kinnisvaraturul. 2011.aasta konkursi tulemuste põhjal osutus selle tiitli vääriliseks Lauri Prei, kes on staažikas peahindaja ettevõttes Seven Real Estate Advisors. Lauri on kinnisvara hindamisega tegelenud aastast 1994 ning on praegune Eesti Kinnisvara Hindajate Ühingu juhatuse liige.

“Sevenis me pöörame väga suurt tähelepanu teenuse kvaliteedile ning professionaalsusele, läbi mille me tahame tagada usaldusväärsuse turul. Mul on äärmiselt hea meel, et ka konkurendid on märganud meie pingutusi ning vastavalt hindavad meie inimesi. See on meie jaoks väga suur tunnustus ning me lubame olla võidetud tiitlite väärilised”, kommenteeris Tanel Olek, Seveni tegevjuht ja EKMK juhatuse liige.

Seven Real Estate Advisors, kui ettevõte on asutatud rohkem, kui 16 aastat tagasi. Seven keskendub vaid kommertskinnisvara sektori vajadustele konsultatsiooni, investeeringute nõustamise, vahenduse ja hindamise osas. Ettevõtte portfelli kuuluvad suurprojektid nagu Tammsaare Ärikeskus ning Solaris keskus.  Samuti on Seven viimase kolme aasta kõige edukam investeeringute nõustamisega tegelev ettevõte Baltimaades.

 

Lisainfo:

Tanel Olek
Tegevjuht
Seven Kinnisvarakonsultandid OÜ
+372 503 7848
[email protected]

 

 

Allikas: Seven Kinnisvarakonsultandid OÜ