Pressiteade: LVM Kinnisvara alustab esimese A-klassi büroo- ja ärihoone pakkumist Pärnu uues keskuses

Vastavalt LVM Kinnisvara OÜ ja Hansakodu OÜ vahel sõlmitud maaklerteenuste lepingule alustab LVM Kinnisvara täna, Pärnus, Riia mnt 92 Waldhof’i Ärimajas asuvate esindus-, teenindus- ja büroopindade pakkumist.

Papiniidu piirkond on Pärnus kiiresti muutuv ja pidevalt arenev äripiirkond, millest on kujunenud Pärnu teine keskus.

Järgmisel aastal valmiv Waldhof’i Ärimaja asub Papiniidu mainekaimas äripiirkonnas. Modernse arhitektuuriga 4-korruselisse hoonesse on projekteeritud nii kaasaegsed büroopinnad, äripinnad kui ka stock-office’i tüüpi pinnad. Valmiva hoone suletud netopind on 2390 m2 ja investeeringu maksumus on kokku ligi 2,4 miljonit eurot.

Põhjalikult läbimõeldud arhitektuuriline lahendus, hoone sisekujundus, hoolikalt valitud viimistlusmaterjalid, hea juurdepääs, avarad tasuta parkimisvõimalused ning uued tehnoloogiad loovad kaasaegse äri- ja töökeskkonna, mis vastab ka kõige kõrgematele nõudmistele.

Waldhof’i Ärimaja koduleht www.lvm.ee/waldhof

Ärimaja arendajaks on Hansakodu OÜ ja projekteerinud on arhitektuuribüroo Control AB. Pindade üürimisega tegeleb LVM Kinnisvara.

Hansakodu OÜ on laiemalt tuntud elukondliku kinnisvara arendajana Pärnu linnas, kus lähtutakse visioonist “Parim kodu Pärnu linnas”. Lisaks ärimajale on Hansakodu OÜ arendamas samaaegselt veel kolme erinevat elamuarendusprojekti.

LVM Kinnisvara on 1992. aastal asutatud kinnisvarafirma, kellel on esindused Tallinnas, Tartus, Pärnus ja Kuressaares ning kelle teenuseid on kasutanud enam kui 45 000 klienti. Ettevõttel on hetkel müügis 1400 kinnisvaraobjekti 130 miljoni euro väärtuses. Ettevõte jõudis tänavu Äripäeva kõige kiiremini kasvavate ettevõtete ehk Gaselli TOPi. Ettevõtte kodulehekülg on 80000 külastusega kuus enim külastatav kinnisvarafirma koduleht Eestis.

 

Allikas: LVM Kinnisvara